Whole Lotta Hank - Hank Williams Evergreens

05 jan 2019 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg


Whole Lotta Hank
– spiller Hank Williams evergreens LIVE.

Hank Williams blev allerede i en alder af 25 år en af countrymusikkens første og største stjerner– og døde på tragisk vis, inden han nåede de tredive år. Hank efterlod sig et sangværk på over 250 sange, og hans sangskrivning og stemme forandrede amerikansk countrymusik for altid.

Her 63 år efter Hanks død er musikerne i københavnerbandet, Whole Lotta Hank, gået sammen for hylde Hank og hans sange. Whole Lotta Hank har samme besætning som Hank Williams’ originale Drifting Cowboys og tilstræber den oprindelige sound, som den kunne høres dengang. Bandet spiller et bredt udvalg af Hanks klassiske numre så som Hey Good Looking, Jambalaya og Your Cheatin’ Heart – men også flere af hans mindre kendte numre. Selv om Whole Lotta Hank er et nyt band, så har medlemmerne mange år på bagen på den københavnske musikscene.

Så benyt lejligheden til at genopleve countrymiusikkens gyldne æra, da Hank Williams kunne høres på radiostationen WSM Grand Ole Opry i Nashville, og folk blev blæst bagover af de stærke sange og den uforlignelige sound. Eller som Hank ville have sagt det: “If the good Lord’s willin’ and the creeks don’t rise, we’ll see y’all soon.”

Line up:
Pete Westbrook: vokal, guitar
Lars Ole Nielsen: el-guitar, kor
Paolo Molinari: doghouse bass, kor
Søren Olesen: lapsteel guitar
Paddy Lawless: violin.

Billet

Salg lukket