Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

WIDE
WIDE er tilbage på den danske musikscene medsin anden EP ”EXIT” d. 13.11.20 og holder i den forbindelse releasekoncert på LiteraturHaus. Med udgangspunkt i et breakup fortæller WIDE historien om at forlade og blive forladt af den man elsker. Gennem EP’ens fire numre males et billede af smertefulde erkendelser og modet til at tage en sønderknusende afsked. I et denne gang stærkt elektronisk og basbåret univers, krænger hun sin sjæl ud med en stor portion attitude og lader den danse henover tons tunge beats.

--------------------------------------

• Venue: LiteraturHaus

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke