Wienerkoncert med Harmoniorkestret Tonica Aarhus

29 sep 2019 kl. 14:30 - 16:00

Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus

TONICA´s Wienerkoncert  2019

Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Tonica. Med Jørgen Fuglebæk på dirigentpodiet, Flemming Knudsen som konferencier, dansere fra Ballet Akademiet og sopranen Camilla Button.

Koncerten tager udgangspunkt i Tonica´s tradition for at give et trofast publikum en koncert med klingende lystig wienermusik og inviteret flere musikalske venner med for at give publikum mere for både øjne og øre.

Forhenværende borgmester Flemming Knudsen, der ofte har været konferencier ved TONICA´s koncerter, vil kæde programmet sammen med anekdoter og nyttige oplysninger om eftermiddagens program.

Koncertens sangsolist er Camilla Button. Lyrisk koloratursopran og har i efteråret debutkoncert fra Solistklassen i DJM. Herudover har Camille vundet både Aarhus Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps solistkonkurrence.

Musik, sang og dans. Det kan næsten ikke blive bedre og slet ikke når det er dansere fra Ballet Akademiet. Udover  klassisk og  moderne ballet har Ballet Akademiet også  jazz og step. Ballet Akademiet er også talentcenter for Det Kongelige Teaters balletskole.

For at få hele ensemblet til at yde den helt rigtige wienerlyd, har vi et gensyn med Jørgen Fuglebæk, som i en årrække har stået i spidsen ved Tonicas Wienerkoncerter i festugen.

Sidst men ikke mindst, med et medlevende publikum, er der i den smukke festsal  i Århus Rådhus lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

Velkommen til koncert

Harmoniorkestret TONICA Århus

Camilla Button

Tonica