Wildr - Release Concert

Wildr - Release Concert

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

28 apr 2023 kl. 20:00 - 29 apr 2023 kl. 02:00

Beskrivelse

Wildr er et manifest tilsat blødende intens lyd: En mission om at sprede en sonisk lovestorm på scenerne. At væbne lyttere og koncertgængere til tænderne med fysisk nærvær, omsorg og empati – og endeligt søge at slette grænserne mellem band og publikum.

Musikken og tonerne er en galoperende energi og mur af guitarer, der trækker lige dele veksler på hardcore og shoegaze – eller dream core, som bandet selv kalder det. Wildr er et håb om at betyde noget for hinanden, mærke hinanden og røre hinanden.

“Wildr er startet ud fra et behov om at søge ind til den uforfalskede følelse

af at slippe tøjlerne og give sig hen til den energi, musikken kan være med til at skabe. Déer, hvor man står i ét langt nu sammen med hinanden. Dér, hvor det virker, som omman nærmest kun har nået at trække vejret én gang, fra første tone slås an til sidste bækkenslag klinger ud. Det har altid været helt centralt for vores kærlighed til musikken at få lov at dele den med andre mennesker. Vi er selv fans af at gå til koncerter og af det

fællesskab, der kan opstå mellem folk, der ellers aldrig ville have haft noget med hinanden at gøre i andre situationer. Wildr er vores redskab – vores våben til at gribe ud efter netop dét: magien i sammenholdet. Alle er velkomne her.” - Mathias Pedersen Smidt

Det er brug for rockmusik, der rykker ved den klassiske og efterhånden trætte

forestilling af, hvad genren og rockmusikeren er og kan; nu handler det om kærlighed, medfølelse, fællesskab og energi.

Wildr tæller medlemmer fra artister som Jærv, The Entrepreneurs og Farveblind, og de første udgivelser falder i foråret 2023 startende med debutsinglen Speedos In Space d. 24. marts. Debut koncert på Spillestedet Stengade 28. april

https://instagram.com/wildr_in...

---------------------------------------

Entry: 120 kr in pre-sale / 130 kr at the door!

Arrangør

Spillestedet Stengade is a progressive user-driven music venue in the middle of Nørrebro in Copenhagen. The music profile at Spillestedet Stengade is diverse - often based on the local underground but also with a large number of international artists.

The house's many dedicated volunteers are the absolute lifeblood of Stengade, who run our approx. 200 concert events per year. Without them there wouldn't be any shows!


 

Lokation

Spillestedet Stengade, Stengade 18, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .