Will Rogers Clinic 18.-19. Januar

18 jan 2020 kl. 09:00 - 19 jan 2020 kl. 16:00

Stutteri Nørregård, Nærågårdsvej 6, 5792 Årslev

Se, oplev og arbejd med Will Rogers Performance Horses træningsteknikker, som har fascineret og begejstret publikum runddt om i Europa med deres spektakulære shows. I Danmark har vi oplevet dette ved bl.a. Gallashow i Herning 2017 og JBK stævnet i 2015. Teknikker, som starter med arbejde fra jorden og bygger på konceptet om i første omgang at vende en negativ reaktion til en positiv respons. Dvs. at lære hesten at tænke og reagere med ro og koncentration selv i pressede situationer. Derefter arbejdes der med at forfine dressurens øvelser til perfektion. 

På denne clinic er det muligt at få et godt billede af, hvordan den grundlæggende træning bruges til at udvikle og forbedre både hest og rytter mentalt som teknisk og styrkemæssigt. Der er både nye og "gamle" heste med, som giver et godt billede af, hvordan principperne fungere gennem hele uddannelsen. 

Will og Anna Rogers mener, at med den rigtige tilgang baseret på forståelse af hesten og ved hjælp af dens egen intelligens, er det muligt på en positiv måde at træne hesten til at være afslappet og selvsikker - selv i meget stressende omgivelser. Heste er utroligt kloge og følsomme og ved at vise dem, hvad vi vil have dem til at gøre, kan vi drage fordel af deres vilje til at samarbejde med os og skabe fantastiske resultater i sporten.

Publikum

Som publikum på denne clinic. Der er der masser af inspiration at hente, og der vil i løbet af de to dage blive arbejdet med heste på alle niveauer - fra jorden til de sværere Grand Prix øvelser og grundprincipperne i træningssystemet vil blive grundigt gennemgået og demonstreret - ligesom Will er god til at forklare og interagere med publikum. Will taler let og forståeligt engelsk.

EquiScout Special Evening Event (begrænste antal billetter).

Will Rogers og EquiScout invitere til intim aften-clinic lørdag fra kl.18-21. Her kommer vi ind i varmen, og der vil bliver serveret en aften-anretning og lidt at drikke. Herefter vil Will Rogers holde et foredrag omkring filosofien bag hans tilgang til heste, og hvad det er der gør, at han han håndtere heste, som andre (også profosinelle) må opgive. Vi afslutter aftenen med kaffe og kage, hvor man også for mulighed for at tale med eller stille spørgsmål til Will Rogers.
Arrangementet afholdes hos Equiscout, blækhatten 33, 5220 odense SØ

Tidsplan på facebooksiden Will Rogers Performance Horses, i ugen op til clinicen.

Foreløbig tidsplan dvs. der kan forekomme ændringer.

Lørdag: 9:00-17:00 + Aftenarrangement 18:00-21:00

Søndag: 9:00-16:30 

Lørdag arbejdes der 1-1,5 time pr. hest. Søndag arbejders der 50-60min. pr. hest.

BEMÆRK

Du kan kun købe plads med hest, hvis du forudgående har aftale med Theresa herom, der betales ved tilmelding og tilmeldingen er bindende.

Det er IKKE tilladt at fotografere eller optage video på clinicen.

Tidsplan på facebooksiden Will Rogers Performance Horses, i ugen op til clinicen.

Der kan ikke købes mad på stedet, så medbring selv en madpakke :) 

Der vil være kaffe/kagebord i ridehallen.

Der er koldt i ridehallen så medbring varmt tøj og tæpper.

YDERLIGE OPLYSNINGER

Theresa Dueholm Petersen på 60155135 eller på mail: theresadueholm@hotmail.com