Will Rogers Clinic 7.-8. September

07 sep 2019 kl. 10:00 - 08 sep 2020 kl. 17:00

Stutteri Nørregård, Nærågårdsvej 6, 5792 Årslev

Se, oplev og arbejd med Will Rogers Performance Horses træningsteknikker, som har fascineret og begejstret publikum rundt om i Europa med deres spektakulære shows. I Danmark har vi oplevet dette ved bl.a. Gallashow i Herning 2017 og JBK stævnet i 2015. Teknikker, som starter med arbejde fra jorden og bygger på konceptet om i første omgang at vende en negativ reaktion til en positiv respons. Dvs. at lære hesten at tænke og reagere med ro og koncentration selv i pressede situationer. Derefter arbejdes der med at forfine dressurens øvelser til perfektion.

Clinicen henvender sig til ryttere og hesteinteresserede, som gerne vil tage træningen, ridningen og arbejdet med hesten til et højere niveau. Ved denne clinic er det muligt at få et godt billede af, hvordan den grundlæggende træning bruges til at udvikle og forbedre både hest og rytter mentalt som teknisk og styrkemæssigt. Der er både nye og "gamle" heste med, som giver et godt billede af, hvordan principperne fungerer undervejs i hestens uddannelse.

Vi mener, at med den rigtige tilgang baseret på forståelse af hesten og ved hjælp af dens egen intelligens, er det muligt på en positiv måde at træne hesten til at være afslappet og selvsikker - selv i meget stressende omgivelser. Heste er utroligt kloge og følsomme og ved at vise dem, hvad vi vil have dem til at gøre, kan vi drage fordel af deres vilje til at samarbejde med os og skabe fantastiske resultater i sporten.

Publikum

Deltag som publikum på denne clinic. Der er der masser af inspiration at hente, og der vil i løbet af de to dage blive arbejdet med heste på alle niveauer - fra jorden til de sværere Grand Prix øvelser og grundprincipperne i træningssystemet vil blive grundigt gennemgået og demonstreret - ligesom Will er god til at forklare og interagere med publikum. Will taler let og forståeligt engelsk.

TIDER

Tidsplan på facebooksiden Will Rogers Performance Horses, i ugen op til clinicen.

Foreløbig tidsplan dvs. der kan forekomme ændringer.

Lørdag: 10:00 - 18:00

Søndag: 9:30 - 16:30

Kun lørdag kl. 10:00: INTRO - En grundige gennemgang af trænings-principperne, med en hest som er bekendt med trænings-systemet.

Lørdag arbejdes der 1-1,5 time pr. hest. Søndag arbejders der 50-60min. pr. hest.

PRISER

Alle priser er incl. kaffe og kage.

Publikum 1 dag: 300kr.

Publikum 2 dage: 450kr.

Deltagelse med hest: 3300Kr.

Alle tilmeldinger er bindende.

BEMÆRK

Du kan kun købe plads med hest, hvis du forudgående har aftale med Theresa herom, der betales ved tilmelding og tilmeldingen er bindende.

Det er IKKE tilladt at fotografere eller optage video på clinicen.

Tidsplan på facebooksiden Will Rogers Performance Horses, i ugen op til clinicen.

Der kan ikke købes mad på stedet, så medbring selv en madpakke :) 

YDERLIGE OPLYSNINGER

Theresa Dueholm Petersen på 60155135 eller på mail: theresadueholm@hotmail.com