Winemakers Dinner - Riesling

25 maj 2018 kl. 18:30 - 22:00

Kantinen nr 133, Bregnerødvej 133, Birkerød 3460


Vi skal smage på nye asparges og Riesling fra Freiburg i Baden, når Philipp Lang er i byen for at præsentere sine nye årgange. 3 små retter med nye biodynamiske asparges med trøffel hollandaise, vagtle æg rullet i sesamfrø, Skagens rejer og klaret smør. De friske asparges er medbragt af Philipp Lang. Hovedret er sommerbuk med bær og forårsgrønt, dessert: lækker kage med chokolade- mandel og hindbær med kærnemælks sauce samt kaffe, parret med skønne vine som Riesling trocken, Riesling spätlese og auslese, Grauburgunder og Spätburgunder, Trockenbeeren auslese eller den nye Eiswein og vi starter med en herlig SB rose sparkling som velkomst.
Mad i særklasse, pragtfulde vine fra syd Tyskland i godt selskab med andre vinelskere og Rudersdal Vin, så inviter derfor dit personale, venner eller familie med til årets sommerfest eller tag dine gode kunder med i byen og få jer en god oplevelse. Vinsmagning når de er bedst

Denne aften markerer vores start på Riesling Week Copenhagen 2018.

Billet

Salg lukket