WineMakersDinner Puglia

28 mar 2019 kl. 19:00 - 22:30

City, Holbergsgade 17, 1057 København

Torsdag d. 28. marts afholder Rudersdal Vin WineMakersDinner på Trattoria L'alba med vinene fra Cantine Menhir i Apulien.

HELT UDSOLGT.

Vi byder velkommen kl. 19:00 med et dejligt glas rosevin og fortsætter med en eksklusiv 4-retters menu sammensat af køkkenchefen efter områdets råvarer og opskrifter tilpasset de fantastiske vine fra Puglia. Her vil vinbonden Pietro sammen med Jesper fortælle lidt om vingården, de 7 flotte vine og historien omkring druerne.

- n-ZERO 2018 rosato & 9-Novementi 2018 Bianco                
- 3 x antipasti
- Q-29 Primitivo 2016 & N-ZERO 2014 Negroamaro                     
- Risotto con saffran e ossobuco
- n-ZERO Salice Salentino DOC 2018 & Camamuri 2016 old wine Primitivo
- filetto do manzo organico Danese con verdure grigliate
- FILO 2016 late harvest Negroamaro                                       
- selezíone formaggi di italiani
- Cafe e Tiramizù                 

  Cantine Menhir:  Menhir er kendt for deres saftige og kraftige vine som gang på gang har høstet anerkendelse i ind- og udland og fået vinfolk i hele verden til at slå øjnene op for disse skønne vine, som man kan drikke - før, under og efter måltidet. Pleasure wines som danskerne er faldet pladask for.
  Vi har importeret fra Menhir siden 2007 og de er i København årligt for at deltage i præsentationer og smagninger sammen.

  Om Rudersdal Vin:

  Det er kærligheden til de unikke vine og historien bag, der er drivkraften i Jespers virke, hvilket man tydeligt fornemmer, når man besøger den hyggelige vinkælder eller deltager i vinsmagninger og WineMakerDinners. Og det grundlæggende bliver der ikke ændret ved. Det er fortsat den personlige service og de unikke vine fra traditionsrige og passionerede vinmagere der er i fokus.

  Jesper er indehaver af Rudersdal Vin og driver til daglig virksomheden, hvor han afholder vinarrangementer og rådgiver livsnydere i, hvordan de bedst muligt sammensætter den helt rette vinmenu. Hvad der startede i 1999 som en hobby med kældersalg, er i dag gået hen og blevet en levevej og en livsstil - senest med en uddannelse som sommelier fra Firenze.

  rudersdalvin.dk - for mere end blot god vin !

  Om Trattoria L'Alba:

  TRATTORIA L’ALBA ER DET ÆRLIGE KØKKEN, DEN ÆGTE SMAG AF ITALIEN.
  DET HELE STARTER I KØKKENET, NATURLIGVIS MED EN ITALIENSK KØKKENCHEF OG PARTNER LEONARDO BATTAIN, SOM TIDLIGERE HAR STYRET KØKKENET PÅ RESTAURANTER SOM ERA ORA OG L’ALTRO.
  LEONARDO ER FRA FIRENZE OG BRÆNDER FOR DET SIMPLE, ÆRLIGE ITALIENSKE KØKKEN SOM HER PÅ L’ALBA, ER TILSAT “DET DER” LILLE EKSTRA.

  Det skal bare nydes.


  WMD Menhir

  UDSOLGT

  WMD Menhir for 5 personer

  UDSOLGT