eventet sluttede

Winemarket - Stor tysk og østrigsk vinsmagning

DKK 265,00

Sted

Dato

26 maj 2018 kl. 12:30 - 18:00

Beskrivelse

TYSK OG ØSTRIGSK VIN - STOR SMAGNING i AARHUS

Første gang i Danmark: Gå på opdagelse i tyske og østrigske vine og bliv meget klogere på disse to prægtige vinlande, når Winemarket den 26. maj forvandler Ridehuset i Aarhus til en enestående fælles smagning af vine fra Tyskland og Østrig.

Til forårets Winemarket har vi inviteret de to fantastiske vinlande til en opvisning i, hvordan vine i verdensklasse fra et koldt klima skal laves og ikke mindst smage.

Riesling, Grüner Veltliner, Grauburgunder, Blaufränkisch, Spätburgunder, Zweigelt og Silvaner. De kommer alle sammen, og når entreen er betalt, kan du med dit glas og smagebog i hånden gå på opdagelse i over 200 åbne tyske og østrigske vine fra nogle af landets skarpeste vinhandlere.

Det er en unik mulighed for at få de tyske og østrigske vine helt ind under huden på denne forårsdag i Ridehuset.

Enkelte af vinhandlerne har oven i købet taget sjældne eller eksklusive vine med, som du kan købe et smageglas af til fair priser. På selve smagningen kan du naturligvis også købe vin med hjem fra vinhandlerne.

Følgende vinhandlere deltager:

Barrique Vin, Atomwine, Juul's Vin & Spiritus, Propperiet, Brdr. D’s Vinhandel, Vinova, L’esprit du Vin, Pinot Butik & Bar, Vinomani, Vinpusheren, Distinto, Winefamly, Domaine Brandis, Vinotheket og Hartvigs Vinbar.

Se det endeligt smageprogram her.

Pris og billetkøb

Du kan købe billet til smagningen fra klokken 12.30-15.00 eller 15.30-18.00.

Billetpris er 265,- + gebyr. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren til 325,-

Med i billetprisen er et Riedelsmageglas til en værdi af , smagebog og mulighed for at smage 200 østrigske og tyske vine.

Der er begrænset antal billetter.

Smagningen arrangeres i et samarbejde mellem Austria Wine, Wines of Germany og Winelab.dk

Arrangør

Lokation

Ridehuset Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .