Winemarket - Stor tysk og østrigsk vinsmagning

26 maj 2018 kl. 12:30 - 18:00

Ridehuset, Vester Allé 1, 8000 Aarhus

TYSK OG ØSTRIGSK VIN - STOR SMAGNING i AARHUS

Første gang i Danmark: Gå på opdagelse i tyske og østrigske vine og bliv meget klogere på disse to prægtige vinlande, når Winemarket den 26. maj forvandler Ridehuset i Aarhus til en enestående fælles smagning af vine fra Tyskland og Østrig.

Til forårets Winemarket har vi inviteret de to fantastiske vinlande til en opvisning i, hvordan vine i verdensklasse fra et koldt klima skal laves og ikke mindst smage.

Riesling, Grüner Veltliner, Grauburgunder, Blaufränkisch, Spätburgunder, Zweigelt og Silvaner. De kommer alle sammen, og når entreen er betalt, kan du med dit glas og smagebog i hånden gå på opdagelse i over 200 åbne tyske og østrigske vine fra nogle af landets skarpeste vinhandlere.

Det er en unik mulighed for at få de tyske og østrigske vine helt ind under huden på denne forårsdag i Ridehuset.

Enkelte af vinhandlerne har oven i købet taget sjældne eller eksklusive vine med, som du kan købe et smageglas af til fair priser. På selve smagningen kan du naturligvis også købe vin med hjem fra vinhandlerne.

Følgende vinhandlere deltager:

Barrique Vin, Atomwine, Juul's Vin & Spiritus, Propperiet, Brdr. D’s Vinhandel, Vinova, L’esprit du Vin, Pinot Butik & Bar, Vinomani, Vinpusheren, Distinto, Winefamly, Domaine Brandis, Vinotheket og Hartvigs Vinbar.

Se det endeligt smageprogram her.

Pris og billetkøb

Du kan købe billet til smagningen fra klokken 12.30-15.00 eller 15.30-18.00.

Billetpris er 265,- + gebyr. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren til 325,-

Med i billetprisen er et Riedelsmageglas til en værdi af , smagebog og mulighed for at smage 200 østrigske og tyske vine.

Der er begrænset antal billetter.

Smagningen arrangeres i et samarbejde mellem Austria Wine, Wines of Germany og Winelab.dk

Adgang til Winemarket fra 12.30-15.00 incl smageglas

Salg lukket

Adgang til Winemarket fra 15.30-18.00 incl smageglas

Salg lukket