Log ind / Opret

Winerbrødskursus ved Steen´s Bageri

19 mar 2018 kl. 17:00 - 21:00

Sakskøbing Madskole, 4990 Sakskøbing, 4990 Sakskøbing


Bagermester Steen Mortensen indehaver af Steens Bageri i Nyk. F. lærer dig håndværket og de tricks der skal til, for at du kan bage croissant, tebirkes, winerbrød og f.eks. frøsnappere til din fulde tilfredsstillelse.

Vi sparer hverken på smør, chokolade eller marcipanen, når du får hemmelighederne bag to alsidige dejtyper: croissantdejen og wienerdejen rullet ind på rygraden og med hjem. På kurset lærer du at laver en række variationer ud fra disse to dejtyper.

Hvad lærer du?

  • At lave en wienerdej og en croissantdej fra bunden, efter de metoder, vi bruger i Steens Bageri .
  • At ælte og at folde og indrulle smør i de to dejtyper, ligesom du får forståelse for vigtige bageteknikker for disse deje.
  • At forme og sætte klassiske, luftige smørbagte croissanter, pain au chocolat og enten æble- blomme eller rabarber-croissanter, alt efter sæsonen.
  • Med wienerdejen laver vi tebirkes, smukt drejede frøsnappere, kanelsnegle, wienerstænger og spandauere.
  • Du lærer forskellige remoncer samt konditorcreme at kende, og at variere dem med ingredienser som frugtsirup, kanel mm.
  • Med hjem får du også tips om opbevaring og indfrysning, så du altid kan have croissanter og tebirkes klar til bagning, og vi ser på, hvad resterne fra det søde bagværk kan bruges til.

Hvad får du under kurset?

  • Smagsprøver med hjem på alt det bagværk, vi fremstiller
  • Kaffe/te og most fra lokale avlere på Lolland-Falster dagen igennem
  • Friskbagte boller og en let anretning med charcuteri fra gårdbutikken, samt alt det gode bagværk naturligvis
  • Bagværk med hjem, som vi ikke når at spise på kurset
  • Et par ubagte croissanter med hjem, som vi fryser, så du kan bage dem hjemme

Pris kr. 650,-

Billet

DKK 650,00 + DKK 33,39 gebyr


Gratis billet

UDSOLGT