Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Winter Pride: Et geopolitisk perspektiv på HIV

Afholdt event

Winter Pride: Et geopolitisk perspektiv på HIV

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 feb 2022 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvorfor kan man lave en vaccine mod corona så hurtigt, når man endnu ikke har fundet kuren mod HIV/Aids? Det undersøger vi denne aften, når Medicinsk Museion sætter fokus på udviklingen af behandling af HIV.

Med udgangspunkt i Medicinsk Museions seneste udstilling ”Corona bliver også historie en dag” sætter vi vaccineudvikling, corona og epidemier i fokus. Denne aften vil forsker Steven L. B. Jensen fra Institut for Menneskerettigheder give et geopolitisk perspektiv på emnet, når han fortæller om sit store kendskab til kampen mod HIV globalt. Professor, læge og vaccineforsker Ole Schmeltz Søgaard vil fortælle om sine mange års arbejde med at udvikle en kur mod HIV. Han vil belyse, hvordan arbejdet med en vaccine mod covid-19 adskiller sig fra en vaccine mod HIV/Aids.

Arrangementet er en del af Copenhagen Winter Pride 2022.

BEMÆRK: Arrangementet er en gentagelse, og har tidligere været afholdt 15. august 2021.

Om paneldeltagerne:
Ole Schmeltz Søgaard er læge og professor ved Aarhus Universitet. Gennem de sidste 15 år har han sideløbende med sit kliniske arbejde som læge på afdelingen for infektionssygdomme, forsket i HIV/AIDS - og nu også corona. Det primære mål i forskningen er at bidrage til udviklingen af en kur for HIV, og Ole Schmeltz Søgaard har arbejdet intenst med afprøvning af nye vacciner, antistoffer og immunterapi i samarbejde med nogle af verdens førende forskere.

Steven L. B. Jensen er PhD i historie og seniorforsker ved Institut for Menneskerettigheder. Han har tidligere arbejdet for UNAIDS i Geneve. Han har gennem 20 år arbejdet i krydsfeltet mellem global sundhed og menneskerettigheder med særligt fokus på HIV. Han har også specialiseret sig i menneskerettighedernes historie og institutioner, FN-systemet og menneskerettighedsdiplomati, som han har udgivet flere bøger om, inklusiv den prisvindende The Making of International Human Rights (Cambridge UP 2016).

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medical Museion Medical Museion, Bredgade 62, 1260 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .