Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

WinterspringStories med Martin Kongstad

Afholdt event

WinterspringStories med Martin Kongstad

Fra DKK 550,00

Sted

Dato

21 mar 2019 kl. 18:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Winterspring & Politikens Boghal inviterer til berigende møder med anmelderroste forfattere og musikere der præsenterer et udvalgt værk for publikum, hvorefter der bydes på en udsøgt middag.  

De optrædende har selv udvalgt deres favorittekster fra egne bøger, sange eller anekdoter. 

Denne aften byder på et møde med forfatter, madanmelder og journalist Martin Kongstad der er aktuel med sin nye roman 'Kokken der holdt op med at rødme'. Han vandt i 2009 Deputantprisen for bogen 'Han danser på sin søns grav' og I 2013 udkom ’Fryser jeg’. Kongstad er tidligere madanmelder for Euroman og Information og nu i sit eget program 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv.

Winterspring dessertbar er kendt for luksuriøs hjemlig stemning, nordisk design, håndblæste glas, urter og rene ingredienser. De danner rammen for aftenerne, hvor Wintersprings team af dygtige kokke serverer en udsøgt 4-retters menu, som de har kreeret specielt til disse aftener. 

Billetprisen er 550,- og inkluderet i prisen er to vegetariske retter, to desserter, et glas champagne, vin til maden og kaffe/Oolong the og petit fours.

Datoer for WinterspringStories: 

24. Jan - Kaspar Colling Nielsen

21. Feb - Lone Hørslev

21. Mar - Martin Kongstad

25. Apr - KATINKA

23. Maj - Thomas Korsgaard

kl. 18.00-21.30

Arrangør

Lokation

Winterspring dessertbar Winterspring dessertbar, Store Strandstræde 16, 1255 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .