WISH FACTORY - Ønskernes ABC

04 apr 2018 kl. 17:30 - 19:30

OPEN GALLERY, Holmbladsgade 15, 2300 Copenhagen


WISH FACTORY - Open Money Coaching med systemisk opstilling

4 april - ØNSKERNES ABC

Vi alle har ønsker – men vidste du, at det gør hele forskellen, hvis man formulerer dem optimalt og holder dem i sit sind på den rette måde? I dette kreative workshop kommer du til at lære ABC’et af hvordan man bevidst formulerer sine ønsker. I anden del vil du skabe endnu mere klarhed og god mojo omkring dine ønsker, gennem noget kraftfuldt og inspirerende opstillingsarbejde.

Yderlige workshops inden sommeren er:

18 april - GIV SLIP PÅ DINE PENGE-BLOKERINGER

Undgår du nogle gange, at se på din kontostand? Føles penge til tider som en last? Har du måske opgivet tanken om, at det kunne blive bedre i fremtiden? I dette workshop vil du identificere din mest afgørende pengeblokering og starte at give slip på den gennem opstillingsarbejde. Bliv klar til at slippe fri.

2 maj - SKRIV DIT LIVS FILMSCRIPT

Historier kan være afgørende – ikke mindst, når det kommer til dit liv. Hvis du vil blive mere bevidst om de historier, DU lever ud, prøv dette tankevækkende skriveworkshop. Det bliver sjovt, at skabe manuskriftet af dit ønskede liv – ikke mindst mht. budgettet – rundet af med noget kraftfuldt opstillingsarbejde.

16 maj - GET INTO THE FLOW

Kunne du godt tænke dig en større buffer på din konto? Vil du gerne spare eller investere mere, men føler dig begrænset af dit budget? I dette praktiske workshop lærer du, hvordan du kan bringe pengene i flow – NU. Du vil designe dine helt egne pengevaner og begynde at implementere dem på en sjov og legende måde – støttet af noget opstillingsarbejde, som vil gøre dig stolt på dig selv.

Du kan skrive dig op enkeltvis eller booke alle 4 til kun 700 kr. HER

Læs mere om mit arbejde med pengecoaching og systemisk opstilling under beatewillma.com

Følg mig på FB under beatewillma.com

Tidligere deltagere siger:
"The course has given me access to emotions ... to shake the foundations of my relationship with wealth and success"
"This course made it so much easier for me to see my potentials and convert them into financial assets!"
"This course is helping me understand the importance of where and how I make money"
"This course helped me reveal qualities within myself that fill me with strength and courage"
"It makes you want to reconnect with yourself, treat yourself"
"Those a-ha moments inspired during our constellation work and every deeply touched feeling along the way will be always remembered. They give me faith and confidence to continue on my way"
"Mødet med Beate sætter gang i en inspirerende og kreativ udviklingsproces, som fremkalder en sult efter at styrke fundamentet, i forhold til at kende sin værdi i arbejdslivet. Jeg har lært Beate at kende som en begejstret, engageret og givende coach, som ikke er bange for at inddrage humor og skabe en uhøjtidelig stemning - ikke mindst når det gælder seriøse emner. Min varmeste anbefaling."

General Admission

Salg lukket