WISH FACTORY - Tilmeld dig alle 4 workshops med rabat

04 apr 2018 kl. 17:30 - 19:30

OPEN GALLERY, Holmbladsgade 15, 2300 Copenhagen


WISH FACTORY - Open Money Coaching med systemisk opstilling

4 april - ØNSKERNES ABC

Vi alle har ønsker – men vidste du, at det gør hele forskellen, hvis man formulerer dem optimalt og holder dem i sit sind på den rette måde? I dette kreative workshop kommer du til at lære ABC’et af hvordan man bevidst formulerer sine ønsker. I anden del vil du skabe endnu mere klarhed og god mojo omkring dine ønsker, gennem noget kraftfuldt og inspirerende opstillingsarbejde.

18 april - GIV SLIP PÅ DINE PENGE-BLOKERINGER

Undgår du nogle gange, at se på din kontostand? Føles penge til tider som en last? Har du måske opgivet tanken om, at det kunne blive bedre i fremtiden? I dette workshop vil du identificere din mest afgørende pengeblokering og starte at give slip på den gennem opstillingsarbejde. Bliv klar til at slippe fri.

2 maj - SKRIV DIT LIVS FILMSCRIPT

Historier kan være afgørende – ikke mindst, når det kommer til dit liv. Hvis du vil blive mere bevidst om de historier, DU lever ud, prøv dette tankevækkende skriveworkshop. Det bliver sjovt, at skabe manuskriftet af dit ønskede liv – ikke mindst mht. budgettet – rundet af med noget kraftfuldt opstillingsarbejde.

16 maj - GET INTO THE FLOW

Kunne du godt tænke dig en større buffer på din konto? Vil du gerne spare eller investere mere, men føler dig begrænset af dit budget? I dette praktiske workshop lærer du, hvordan du kan bringe pengene i flow – NU. Du vil designe dine helt egne pengevaner og begynde at implementere dem på en sjov og legende måde – støttet af noget opstillingsarbejde, som vil gøre dig stolt på dig selv.

--

SYSTEMISK OPSTILLING OG FAMILIEOPSTILLING bliver set af nogle som coachingens fremtid, da metoden kan være så meget mere direkte og effektiv. Udviklet siden 1970’erne for at afslutte familiefejder, bliver metoden i dag anvendt for at belyse alle mulige slags systemer og flytte dem hen imod en mere balanceret situation. Fordi metoden kan afdække emotionel viden om så godt som alle slags situationer, er metoden blevet til et uvurderligt redskab i personlig udvikling.

BEATE WILLMA er uddannet som Coach, Money Coach og facilitator indenfor Systemisk Opstilling, en metode, hun forelskede sig i i det øjeblik, hun lærte den at kende. Disse workshops er resultatet af hendes 4-årige rejse af læring fra nogle af verdens mest kendte lærere mht. penge, mange af dem multimillionærer.

Hun har ligesom oversat deres undervisning og metoder til at hjælpe europæere med at opnå deres ofte mindre penge-orienterede og mere helhedsmæssige ønsker og drømme, og har kombineret det med den dybtgående forandring, der kan opnås gennem den systemisks opstillingsmetode.

Læs mere om mit arbejde med pengecoaching og systemisk opstilling under beatewillma.com

Følg mig på FB under beatewillma.com

Tidligere deltagere siger:
"The course has given me access to emotions ... to shake the foundations of my relationship with wealth and success"
"This course made it so much easier for me to see my potentials and convert them into financial assets!"
"This course is helping me understand the importance of where and how I make money"
"This course helped me reveal qualities within myself that fill me with strength and courage"
"It makes you want to reconnect with yourself, treat yourself"
"Those a-ha moments inspired during our constellation work and every deeply touched feeling along the way will be always remembered. They give me faith and confidence to continue on my way"
"Mødet med Beate sætter gang i en inspirerende og kreativ udviklingsproces, som fremkalder en sult efter at styrke fundamentet, i forhold til at kende sin værdi i arbejdslivet. Jeg har lært Beate at kende som en begejstret, engageret og givende coach, som ikke er bange for at inddrage humor og skabe en uhøjtidelig stemning - ikke mindst når det gælder seriøse emner. Min varmeste anbefaling."

Fremtidige workshops inkluderer:

HVILKEN PENGE-ARKETYP ER DU?

Hvilken type er du, når det kommer til penge? Hvad falder dig let, hvad er dine potentielle faldgruber? Hvad ellers indebærer det, at være denne type? Gennem at se på deres top tre pengetyper, kan mine klienter se dybt ind i spejlet især mht. deres styrker med penge, og opnå mere klarhed om, hvilke styrker de vil gøre mere brug af. Du vil forankre dine indsigter gennem noget værdifuldt opstillingsarbejde.

KEND OG BRUG DINE PERSONLIGE RESSOURCER

Vi tænker ikke så ofte på vores ressourcer – hvilket er synd, da de er en uendelig kilde både af personlig styrke og værdifulde indtægter. I dette opløftende workshop kommer du – måske på nyt – i tæt kontakt med dine unikke talenter og erfaringer. Gennem opstillingsarbejdet, vil du bogstaveligt træde ind i dine styrker og komme til at eje dem.

LAV DIT WISHBOARD

At klippe farvede billeder ud fra magasiner og klistre dem på nogen pap, er blevet en fast del af at opnå sine ønsker. I denne session kan du lave dit eget wishboard under kyndig instruktion og ikke mindst i godt selskab – da det tager altså to timer. Efter nogle måneder vil du se på dit wishboard med nye øjne og pludseligt kunne se, hvad der er gået i opfyldelse for dig.

General Admission

Salg lukket