eventet sluttede

★ WITCH CROSS [DK] IRON FIRE [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

DKK 160,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

★ WITCH CROSS [DK] IRON FIRE [DK] ★ 14. MAJ @ HIGH VOLTAGE ★

Det blir' en meget stærk aften, når de to traditionelle heavy metal og power metal veteran bands WITCH CROSS og IRON FIRE tørner sammen, til deres fælles headliner gig på HIGH VOLTAGE!

WITCH CROSS vender tilbage til Københavns beste rockklub High Voltage den 14 Maj hvor de dele scene med Iron Fire. Witch Cross udsendte deres højt anmelderroste album Angel of Death sidste år og er klar til at præsenter nye numre fra albummet til Maj. Witch Cross var blandt de første metal band i Danmark som sammen med Merciful Fate og Pretty Maids satte gang i metalscenen i landet. Bandet blev gendannet i 2012 og har siden spillet i hele Europa til stor succes.

Mægtige IRON FIRE har gennem over 20 år holdt fanen allerhøjest for power metal af international klasse i Danmark. På den ene side et underdog band på den lokale scene og samtidigt ubestridte konger. Bandet skal have kæmpe ros og anerkendelse for, at have stået imod tidens trends og luner og bare kæmpet på, med at holde stilen i med og modgang. Bandets ubestridte frontmand og multiinstrumentalist MARTIN STEENE er et utrætteligt geni i sin egen ret og vi er altid glade for at kunne lægge scene til, når IRON FIRE spiller en af deres få koncerter.

Vi snes og spred ordet! ⚡️🤘🏻🖤

🎸 KONCERT: 160,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ GARDEROBE GEBYR 35,- ✩ DØRE KL. 20:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:30


💃🏻 NATKLUB: FRA 23:00 TIL 4:00+ ✩ ENTRÉ 50,- INKL. GARDEROBE ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Arrangør

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 20:00-04:00+

Døre: 20:00 Vejl. Koncertstart: 21:00
Natklub: 23:00-04:00+

★ ALDERSGRÆNSE ★ 


Man skal være minimum 18 år for at besøge High Voltage


★KONTAKT ★


666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Lokation

HIGH VOLTAGE Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .