spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

WOA Metal Battle - finalen

Afholdt event

WOA Metal Battle - finalen

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

26 maj 2018 kl. 19:00 - 27 maj 2018 kl. 01:00

Beskrivelse

Hvad har navne som Aphyxion, By The Patient, Electric Hellride, Huldre, Savage Machine og Sunless Dawn tilfælles? Alle har de spillet på Wacken Open Air, efter at have været en del af Wacken Metal Battle Danmark. Efter en pause i 2017 går det nu løs igen.

Juryen har nu lyttet og udvalgt de 10 bands, som skal deltage i årets slag, om at komme ned på Wacken Open Air og spiller foran flere tusinde mennesker. 10 bands der genremæssigt er spredt lige så godt ud, som hvor i landet de kommer fra.

4 af disse bands dyster ved årets danske finale i Pumpehuset lørdag d. 26. maj om en plads på årets Wacken Open Air.

De fire bands skal gennem indledende runder udvælges blandt følgende deltagende bands:

Beneath The Silence fra Aarhus

Deadflesh fra Roskilde

Deadnate fra Fredericia

Ethereal Kingdoms fra København

Genfærd fra København

Hadron Fra Odense

Isbjörg fra Aarhus

Nordsind fra København

Pudsige Herrer fra Aarhus

Xenoblight fra Silkeborg

Hvert band spiller to shows i de indledende runder, inden det går løs til finalen i Pumpehuset d. 26 maj.

Aftenens special guest til denne finale er vinderen fra 2016, Sunless Dawn. Så gør jer klar til en fantastisk aften i Wacken Open Air’s tegn i Pumpehuset i København.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .