spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

★★★wolf walk Open Air 2022★★★

Afholdt event

★★★wolf walk Open Air 2022★★★

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

28 maj 2022 kl. 12:00 - 23:45

Beskrivelse



★★★Glyngøre Hallen Outdoor & Event præsenterer ★★★




★★★wolf walk Open Air 2022★★★


Program / Tidsskema

 Ca.13.00-18.00

DJ’en speaker deltagerne I mål og varmer op til koncerterne

Ca kl.18.00

★★★Bryan Adams Jam★★★

Musik, når det er bedst

Søger du en næsten tro kopi af den ægte Bryan Adams, så vil du føle dig mere end tilfreds, når du er til koncert med Bryan Adams Jam. J.P. ligner og synger som Bryan Adams selv, og han bakkes op af rutinerede, musikalske drenge, der kan deres kram på instrumenterne.

Når Bryan Adams Jam kommer forbi, er der garanteret fest og farver, på et højt niveau. Bandet opstod ved et tilfælde i 1995, da J.P. deltog i tv-programmet "Stjerneskud" på TV3. Kort tid efter mødte han et par musikere med samme passion for Bryan Adams’ musik, og jam-bandet blev en realitet. Siden har Bryan Adams Jam spillet stort set alle vegne på festivaller, til halballer og til masser af byfester. De har også besøgt de store danske musikscener som Pumpehuset, Vega, Train, Midtfyns Festival, Langelands Festival og Skanderborg Festival.

Bryan Adams Jam spiller altid med stor energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker samlet.

Ca kl. 20.00

★★★ Nikolaj & Piloterne★★★

Rocker publikum omkuld

Nikolaj & Piloterne er en dansk pop-rockgruppe med Nikolaj Christensen i spidsen. Nikolaj & Piloterne startede med at spille sammen i 1989, hvor den danske rockscene blev væltet omkuld af en dengang ung Nikolaj og hans piloter.

Med en hæs og karakteristisk stemme, iørefaldende rocknumre og en energi, der ikke var til at undgå, lod Nikolaj & Piloterne os vide, at de var kommet for at blive. Der er nu gået over 30 år, og siden Nikolaj & Piloternes brag af en debut har fans fulgt gruppens tanker og færden på adskillige albums.

Et godt koncertnavn at sætte på plakaten, hvis publikum skal væltes omkuld af de vildeste rocknumre.

Ca.kl 22.00

★★★Peter & De Andre Kopier★★★

  • - FØRST TROR DU DET ER GASOLIN’.
  • - SÅ TROR DU DET ER LØGN!

Danmarks bedste Gasolin’ hyldest – nu med gammel lyd!

Siden den spæde start i 1993 har Peter & De Andre Kopier spillet tæt på 2.000 koncerter. Deres imitation er så tæt på originalerne, at man tror det er løgn. Og vi skulle hilse og sige, at det stadig går med 100 km/t i der’ud’a! – Altid trofast og taktfast!

For alt imens vi alle har gået og værnet om minderne fra de glade 70’ere, har genudsendelsen drønet op og ned ad Rabalderstræde for fuld gas gennem de sidste 16 år. Længe før det igen blev moderne at spille de gamle hits og vi så myriader af digitale genudsendelser af de gamle plader, og de mindst ligeså gamle gasser scorede platin for sorte kasser!

Blandt Danmarks talrige kopibands er der nemlig især ét, der ifølge både publikum og presse næsten har formået at overskygge originalerne, og som altid efterlader et begejstret publikum overalt, nemlig Peter & De Andre Kopier. Og som publikum har sagt det i årevis: ”Først tror du, det er Gasolin’ – Så tror du, det er løgn!”

Glæd dig til en fantastisk musikalsk aften!

Arrangør

Lokation

Den Selvejende Institution Glyngøre-Hallen Den Selvejende Institution Glyngøre-Hallen, Ringvej 24, 7870 Roslev

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .