Wolfpack VS 79ers i Basketligaen (TV Kamp)

16 nov 2017 kl. 18:15 - 20:15

BALLERUP SUPER ARENA, Ballerup Idrætsby 4, 2750 Ballerup


BASKETLIGA: Kom med, når Wolfpack møder den gamle rival Hørsholm 79ers. Der er lagt op til en underholdende basketkamp uden håndbremse og med masser af scoringer i Danmarks bedste baskethal: Ballerup Super Arena.

Kampen bliver sendt direkte på TV, og vi har brug for de allerbedste tilskuere, der kan være med til at løfte taget og vise at dansk Basket Ball kan noget!

To rivaler mødes igen: Favoritterne fra Hørsholm 79ers er ikke ukendte for hjemmebaneholdet Wolfpack. Igennem 80’erne og 90’erne var netop Hørsholm hovedudfordreren til mange store opgør imod Wolfpacks klub BMS Herlev. De to klubber har enslydende filosofier: De vil gerne udvikle sine egne talenter og give dem chancen. 79ers tropper samtidig op med dygtige udenlandske spillere, nemlig den tidligere Wolfpack’er og Glostrupspiller Andreas Meilby og Falcon-spilleren Michael Vincent.

Der er gjort noget ud af at skabe en fortrinlig stemning, og du kan se frem til pauseunderholdning, Wolfpack’s egen DJ, en fed præsentation og masser af konkurrencer.

Dørene åbner klokken 17.50, og der begynder spillerne så småt deres opvarmning.

Mad og drikke: Der er mulighed for at bestille mad & drikke i Boderne efter rimelige priser.

Børne Billet (Home)

Salg lukket


Voksen Billet (Away)

Salg lukket


Børne Billet (Away)

Salg lukket