Woodstock 50 Celebration X Frida Diamant X Byens Lobby på Lygtens Station

09 mar 2019 kl. 20:00 - 23:59

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

50 år er der gået siden den legendariske Woodstock-Festival fandt sted. Det fejrer vi med en dansksproget rock aften med bl.a. Frida Diamant og Byens Lobby på scenen!

ENTRÉ: DKK 50,-


BILLETTER: 


"Den originale festival i '69 var en reaktion fra datidens ungdom på sager, som vi følte os tvunget til at kæmpe for – borgerrettigheder, kvinders rettigheder og antikrigsbevægelsen, og den banede vej for vores mission om at dele fred, kærlighed og musik. I dag oplever vi lignende splittelse i vores land, og én ting, vi har lært er, at musik har styrken til at bringe folk sammen. Så det er tid til at bringe Woodstock-ånden tilbage, blive involveret og få vores stemmer til at blive hørt." - Michael Lang, skaber af Woodstock Festivalen

Frida Diamant er en ung kvindelig sanger og sangskriver, der med hudløs ærlighed skriver dansksproget musik om sit eget levede liv. Lydbilledet er råt, drømmende og storladent, med tydelige referencer til 70’er og 90’ernes hårdtslående garagerock.

Byens Lobby Dansk rockband, placeret i KøbenhavnByerne Holbæk, Lyngby, Madrid og Glostrup smelter sammen i skikkelse af Thejs, Nikolaj, Enrique, Mike og Kasper, der sammen har indspillet deres album Live på et loft i Nakskov.“ Vi kalder os Byens Lobby og vi elsker at spille live!”

I samarbejde med Lygtens Station

Billet

Salg lukket