Workshop - Blomsterbroderi - Tú a Tú - Secondhand x Lille Klode

Workshop - Blomsterbroderi - Tú a Tú - Secondhand x Lille Klode

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

01 apr 2023 kl. 17:00 - 19:30

Beskrivelse

Blomsterbroderi workshop - Tu´a Tú - Secondhand x Lille Klode

Kom til en hyggelig og lærerig aften med Tú a Tú - Secondhand og Lille Klode, hvor du kan lære at dekorere og reparere dit tøj med blomsterbroderi.

Til workshoppen vil vi lære forskellige basissting, som bruges til at brodere forskellige blomster. Stingene kan selvfølgelig også bruges til andre motiver, og derfor kan workshoppen ses som en introduktion til broderi generelt.

Vi kommer til at berøre temaet “visible mending” og vi kommer lidt ind på hvordan man kan lappe og dække små huller og pletter med broderi, men det bliver ikke aftenens hovedfokus.

Til workshoppen får du:

•2,5 timers workshop (vi er få deltagere, så der er tid til at gå i dybden og hjælpe alle)

•Dit eget broderikit med broderiramme, nåle, garn og en lille oversigt over sting ~

•Hvidvin og lækre snacks

•Hyggeligt samvær med andre nye brodøser

•Kompetencer så du kan brodere videre derhjemme og reparere og pynte dit tøj

Hvornår: Lørdag d. 1 april kl 17-19:30

Hvor: Tú a Tú - Secondhand, Jægersborggade 30

Lokation

Tú a Tú - secondhand, Jægersborggade 30, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .