Workshop - Find ind til dine livsværdier og lev efter dem

11 mar 2020 kl. 18:30 - 21:00

US Studio, Vesterbrogade 29, 4930 Maribo

Workshop - Find ind til dine livsværdier og lev efter dem

Kender du med, at du er i syv sind, om hvad du skal vælge?

Skal du sige ja eller nej til det her job, den her oplevelse? Skal du sige goddag eller farvel den her mand eller den her veninde?

Hvad der er det rigtige svar for dig, kan du først finde ud af, når du er bevidst om hvilke livsværdier, der er vigtige for dig. Når du ved det, kan du nemt sige JA eller NEJ til de tilbud, som livet kommer med.

Livsværdier viser sig i den måde, som vi lever vores liv på.

Du kan ikke leve et liv uden livsværdier.

Men det kan sagtens være, at du ikke er bevidst om hvilke (og hvis) værdier du lever efter. Måske lever du efter nogle værdier, som din chef, dine forældre eller dine venner synes er de rigtige.

Det kan også godt være, at du er klar over hvilke værdier du gerne vil leve efter, men at du gang på gang gør noget andet.

Uanset hvad er prisen for at leve livet sådan høj.

Når vi lever et liv, hvor vi hele tiden går på kompromis med vores værdier, eller hvor vi lever efter andres værdier, så falmer livet. Vi bliver syge af stress. Vi mister vores livsmod, og det bliver svært for os at mærke, hvad vi vil og ikke vil.

På denne workshop lærer du at identificere dine værdier og hvordan du kan begynde at efterleve dem. Ved at blive bevidst om dine værdier, kan du skabe det liv, som er det rigtige for dig.

Aftenen bliver en blanding af oplæg, øvelser og fælles refleksioner. Du vil finde ud af, hvilke livsværdier, du lever efter og hvilke du gerne vil have ind i dit liv fremover. Med livsværdierne på plads er du klar til at gå ud og skabe det skønneste liv for dig selv og dine kære.

Workshoppen afholdes af Mette Juszczyk (indehaver af Bodycompassion), der i dag lever et liv, der er i overensstemmelse med sine egne livsværdier.

Disse værdier er frihed, kærlighed og glæde, og det er altid ud fra disse værdier, at hun træffer beslutninger for sit eget og familiens liv. Som fx en 10 ugers rundrejse i Østen sammen med mand og 3 børn eller hendes virksomhed, der beskæftiger sig med livsdesign igennem kropsterapi, livsrådgivning og foredrag for både private og virksomheder.