Workshop for fødevareproducenter om smag, kommunikation, distribution og strategi

eventet sluttede

Workshop for fødevareproducenter om smag, kommunikation, distribution og strategi

Billetter fra DKK 150,00

Dato

07 dec 2016 kl. 14:00 - 18:30

Beskrivelse

Producerer du fødevarer, og vil du gerne have hjælp til salg, markedsføring, kvalitetsstyring og strategi?

Tre førende eksperter inden for området hjælper dig i gang: Anne Hjernøe, Klaus Sall og Malene Aariis kommer med inspiration og praktisk vejledning til dit arbejde med dine produkter.

Der er medlemsrabat for medlemmer af Praktisk Økologi.

Om workshoppen

Workshoppens formål er at styrke dine kompetencer i udvikling og salg af fødevarer.

På workshoppen vil du arbejde med:

  • Smagens betydning for at skabe loyale kunder
  • Kommunikation om din virksomhed og produkter, samt de tilknyttede opskrifter
  • Viden om forskellige salgs- og distributionskanaler – også med fokus på eksport
  • Virksomhedsstrategi & forretningsudvikling

Anne Hjernøe er journalist, kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Hun vil præsentere dig for udvikling af sortiment, smag og fødevaretrends og hjælper dig med at inspirere din målgruppe gennem opskrifter og fortæller om produkter.

Malene Aaris er markeds- og eksportrådgiver, leder af Mad i Ridehuset og af Bio aus Dänemark. Hun tager dig ind i verdenen af salg til grossister, udstillinger og fødevare-events og klæder dig på til eksport.

Klaus Sall er biolog og ejer af Sall&Sall Rådgivning. Han gør dig klogere på kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og strategi og forretningsudvikling.

Dagens program:

  • 14.00 Velkomst
  • 14.10 Produktudvikling og forbrugerinspiration v. Anne Hjernøe
  • 14.40 Dialog, spørgsmål og tanker om Annes oplæg
  • 15.00 Salg til grossister, udstillinger og events og eksport til udlandet v. Malene Aaris
  • 15.20 Dialog, spørgsmål og tanker om Malenes oplæg
  • 15.40 Kvalitetsstyring, fødevaresikkerhed og strategi og forretningsudvikling v. Klaus Sall
  • 16.30 Praktisk madlavning med jeres varer. Vi smager og udvikler
  • 17.30 Fællesspisning

Workshoppen slutter 18.30. I prisen er inkluderet forfriskninger i løbet af eftermiddagen og aftensmad. Vi håber at du vil tage egne produkter med - og rigtig gerne skrive til info@praktiskoekologi.dk, hvad du tager med, så vi kan supplere og ved, hvad vi skal arbejde med.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .