Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Workshop for Par med sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen

Afholdt event

Workshop for Par med sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

16 jan 2018 kl. 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Har I lyst til at have det sjovt og lære noget om hinanden og jer selv samtidigt? Har I lyst til at udvikle jeres parforhold? Har I lyst til endnu mere nærvær, klarere kommunikation og dybere og mere sexet intimitet?

Tag din elskede med når jeg afholder en workshop for par 16.januar kl 19-22 på Frederiksberg

Aftenen vil handle om hvordan vi gør vores kærlighedsrelation dybere gennem 3 ting: 1. Blive bedre til at mærke efter, hvad er det egentligt vi ønsker os

2. Lære at kommunikere dét, vi ønsker os på en autentisk og kærlig måde overfor vores partner

3. Skrue op for sensitiviteten, intensiteten og sensualiteten når vi rør ved hinanden

Baseret på ti års erfaringer med at hjælpe og coache parforhold, vil jeg føre jer igennem en række sjove og spændende øvelser, der gør det lettere at kommunikere klart og kærligt, ikke mindst om hvad I har brug for, så samlivet bliver sjovere, mere sexet og mere “easy-going” i hverdagen.

Alle øvelser er med din partner og foregår fuldt påklædt.

Mere info: info@sexologsigne.dk / 23826115

Billetten som gælder for to koster 400kr


Arrangør

Lokation

Holistisk Institut, Marielystvej 1, stuen, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .