Workshop: Giv slip på fortiden og skab plads til fremtiden

12 maj 2018 kl. 09:00 - 11:00

Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, 2300 København


INTENSIV WORKSHOP FOR DIG DER:

 • Har svært ved at slippe fortiden og leve i nuet.
 • Kører endeløse samtaler i dit hoved.
  • - om alt det du burde have sagt.
  • - eller gerne ville have haft muligheden for at sige.
 • Føler du skal forklare dig.
  • - eller forsvare dig.
 • Havner i samme nedbrydende mønstre igen og igen
 • Begrænser dig selv på grund af det, du har oplevet i fortiden
 • Holder fast i det gode, af frygt for ikke at opleve det igen.
 • Sidder fast i det smertelige af frygt for, om det sker igen.
 • Altid har en følelsesmæssig dør til fortiden stående på klem.

Når du holder din energi fastlåst i fortiden, blokerer du for at skabelsen af noget nyt.

Når du giver slip skaber du plads. Plads til at livet kan bevæge sig, til kærligheden, til sunde relationer og ikke mindst, plads til dig selv.

På denne workshop rydder vi op i gamle relationer og relationelle mønstre.

Med udgangspunkt i dine konkrete problemstillinger arbejder vi med min unikke 4-trins model (FAIR), der via fordybelse, kreativt og kropsligt arbejde giver dig værktøjer til at slippe fortiden, tage din kraft hjem og genfinde din integritet og indre balance.

Du vil efterfølgende opleve, at det bliver lettere at håndtere uoverensstemmelser, konflikter og brud. Du vil få lettere ved at stå ved dig selv og være kærligere overfor dig selv, når der er støj i dine relationer.

Med et yderst begrænset antal deltagere er workshoppen er tilrettelagt med tid til fordybelse, refleksion og din personlige proces.

Det er en god ide have konkrete personer eller relationelle mønstre, du ønsker at arbejde med på dagen. Du behøver ikke være helt klar over hvem eller hvad, det hjælper processen dig med at afklare.

*************

Min baggrund:

Jeg er opvokset i et miljø, hvor der var meget få jævnaldrende, hvilket betød at jeg tilpassede mig og altid forsøgte at holde fast i de relationer der var, uanset hvor nedbrydende de var for mig.

Da jeg var i starten af 20'erne oplevede jeg perioder med angst, hvilket fik mig til at trække mig ind i mig selv. Det gjorde min ensomhed større og min angst værre. Heldigvis gik det op for mig, at min smerte lå i min manglende evne til at skabe stærke relationer og derigennem blev en livslang passion for relationer, fællesskab og samhørighed skabt.

I dag har jeg et stærkt netværk af både nære og perifere relationer, der ånder naturligt med livet. Jeg har ryddet op i min rygsæk, smidt alt det der holdt mig tilbage væk og taget ejerskab for det, jeg troede jeg skulle finde hos andre for at blive lykkelig, eller føle mig rigtig. På baggrund af min proces og mine erfaringer har jeg skabt en metode, der trin for trin kan hjælpe dig til at gøre det samme, det er den jeg deler med dig på workshoppen.

Jeg er certificeret FLOW specialist hos Anja Vintov, TFT terapeut og Reiki healer. Jeg er stærkt inspireret af Don Miguel Ruiz, Byron Katie og Brené Brown og har igennem årene samlet en bred vifte af værktøjer, der gør mig i stand til at arbejde med personlig forvandling igennem både kognitive og kropslige metoder. Min passion er at hjælpe andre med at skabe balance i de to vigtigste forhold i vores liv: Forholdet til os selv, og forholdet til andre.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 2989 4636

Billet til workshop

Salg lukket