spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Workshop: Giv slip på fortiden og skab plads til fremtiden

Afholdt event

Workshop: Giv slip på fortiden og skab plads til fremtiden

Fra DKK 650,00

Sted

Dato

12 maj 2018 kl. 09:00 - 11:00

Beskrivelse

INTENSIV WORKSHOP FOR DIG DER:

  • Har svært ved at slippe fortiden og leve i nuet.
  • Kører endeløse samtaler i dit hoved.
    • - om alt det du burde have sagt.
    • - eller gerne ville have haft muligheden for at sige.
  • Føler du skal forklare dig.
    • - eller forsvare dig.
  • Havner i samme nedbrydende mønstre igen og igen
  • Begrænser dig selv på grund af det, du har oplevet i fortiden
  • Holder fast i det gode, af frygt for ikke at opleve det igen.
  • Sidder fast i det smertelige af frygt for, om det sker igen.
  • Altid har en følelsesmæssig dør til fortiden stående på klem.

Når du holder din energi fastlåst i fortiden, blokerer du for at skabelsen af noget nyt.

Når du giver slip skaber du plads. Plads til at livet kan bevæge sig, til kærligheden, til sunde relationer og ikke mindst, plads til dig selv.

På denne workshop rydder vi op i gamle relationer og relationelle mønstre.

Med udgangspunkt i dine konkrete problemstillinger arbejder vi med min unikke 4-trins model (FAIR), der via fordybelse, kreativt og kropsligt arbejde giver dig værktøjer til at slippe fortiden, tage din kraft hjem og genfinde din integritet og indre balance.

Du vil efterfølgende opleve, at det bliver lettere at håndtere uoverensstemmelser, konflikter og brud. Du vil få lettere ved at stå ved dig selv og være kærligere overfor dig selv, når der er støj i dine relationer.

Med et yderst begrænset antal deltagere er workshoppen er tilrettelagt med tid til fordybelse, refleksion og din personlige proces.

Det er en god ide have konkrete personer eller relationelle mønstre, du ønsker at arbejde med på dagen. Du behøver ikke være helt klar over hvem eller hvad, det hjælper processen dig med at afklare.

*************

Min baggrund:

Jeg er opvokset i et miljø, hvor der var meget få jævnaldrende, hvilket betød at jeg tilpassede mig og altid forsøgte at holde fast i de relationer der var, uanset hvor nedbrydende de var for mig.

Da jeg var i starten af 20'erne oplevede jeg perioder med angst, hvilket fik mig til at trække mig ind i mig selv. Det gjorde min ensomhed større og min angst værre. Heldigvis gik det op for mig, at min smerte lå i min manglende evne til at skabe stærke relationer og derigennem blev en livslang passion for relationer, fællesskab og samhørighed skabt.

I dag har jeg et stærkt netværk af både nære og perifere relationer, der ånder naturligt med livet. Jeg har ryddet op i min rygsæk, smidt alt det der holdt mig tilbage væk og taget ejerskab for det, jeg troede jeg skulle finde hos andre for at blive lykkelig, eller føle mig rigtig. På baggrund af min proces og mine erfaringer har jeg skabt en metode, der trin for trin kan hjælpe dig til at gøre det samme, det er den jeg deler med dig på workshoppen.

Jeg er certificeret FLOW specialist hos Anja Vintov, TFT terapeut og Reiki healer. Jeg er stærkt inspireret af Don Miguel Ruiz, Byron Katie og Brené Brown og har igennem årene samlet en bred vifte af værktøjer, der gør mig i stand til at arbejde med personlig forvandling igennem både kognitive og kropslige metoder. Min passion er at hjælpe andre med at skabe balance i de to vigtigste forhold i vores liv: Forholdet til os selv, og forholdet til andre.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 2989 4636

Arrangør


Lokation

Silent Mind Circles Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .