Workshop i clairvoyance, medieskab og intuition med GORDON SMITH

15 dec 2018 kl. 09:30 - 16 dec 2018 kl. 17:00

Hørning Huset / Hørning Mad & Vin, Rodosvej 15, 2300 København

Workshop med et af de absolut dygtigste medier i luksuøse omgivelser:

Gordon Smith i København til december.

Denne intime og unikke workshop med et af UK's dygtigste og evidente medier Gordon Smith henvender sig til dig, der har haft en lille smule med clairvoyance og afdødekontakt at gøre, og til dig der har været på denne vej igennem flere år. 

Gordon Smith er et menneske, facilitator og en underviser, der favner alle niveauer og hans livserfaring samt evner som medium kan være med til at styrke dig, vejlede og guide dig på din vej indenfor det mentale medieskab og i din personlige udvikling.

Du vil udvikle dig og arbejde ud fra det stadie, du er på og få muligheden for at finde dybere ind i dig selv og skærpe din intuition og psykiske evner.

Der vil være øvelser med meditation, clairvoyance, healing og afdødekontakt. 

Du vil samtidig blive undervist fra et 'ikke mystisk'-sted, hvor begge ben er på jorden og hvor du bliver klar over, at den åndelige verden ikke er noget at have frygt for. 

Gordon Smith

Med Gordon som underviser får du muligheden for at vokse og se forandringer og avancement i et nyt lys inden for din egen spirituelle rejse. Samtidig vil du blive forkælet med økologisk te og kaffe, skønne snacks samt en overdådig frokost lavet særligt til workshoppen af husets private kok. 

Workshoppen afholdes i eksklusive rammer i Hørning Husets sal, hvor forkælelse og medieskab er på dagsordenen i denne særlige og sjældne workshop i København.

Workshop med Gordon Smith:

Lørdag d. 15. og søndag d. 16. december 2018

kl. 09.30-17.00.

Pris kr. 2.895,- ekskl. gebyr

(Prisen er inklusiv adgang til Gordon's klarsynsdemonstration fredag d. 14. dec. kl. 19.30, workshop samt morgenkaffe, croissanter og frokost begge dage).

Dine værtinder er Annette Sahara Hørning og Natasja Kingod. De vil være behjælpelige med at uddybe spørgsmål angående intuition, clairvoyance og afdødekontakt. De har begge rig erfaring på området og underviser selv i intuitive sanseaftener og personlig udvikling.

Hørning Huset  - Rodosvej 15  -  2300 København S.  - info@horninghuset.dk  -  www.horninghuset.dk

________________________________________________________________

Betalingsbetingelser:

Din plads til arrangementet/ kurset er først endeligt reserveret, når vi har modtaget din fulde indbetaling på det pågældende deltagergebyr. Modtages den fulde betaling ikke rettidigt, vil pladsen blive frigivet til anden side. 

Fortrydelse: Der er ingen fortrydelse - Tilmelding til kursus, Mini workshops med - hvor fastsatte datoer og forplejning er fremsat - er bindende og betaling kan ikke refunderes. Manglende fremmøde giver ikke ej ret til tilbagebetaling. Workshopdeltagere inviteres til klarsyn gratis (personligt fremmøde).

Workshop med Gordon Smith

Salg lukket