Workshop: Ikebana med Poppykalas - UDSOLGT

25 maj 2019 kl. 12:15 - 13:15

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

How to: Ikebana - UDSOLGT

Thilde Maria Haukohl Kristensen/Poppykalas

Workshop

Ikebana er en japansk tradition for blomster-iscenesættelse. Danske Poppykalas inviterer indenfor i en magisk verden af blomster, når ikebanaen føres ind i vores tid med inspiration fra kunsthistorien, populærkulturen og selvfølgelig de japanske mestre. Prøv kræfter med ikebanaens ældgamle principper til denne workshop, få et indblik i Poppykalas’ spritny opsætningsekstravagance og lær at skabe en skøn Poppykalas-buket af tørrede blomster som et evigt minde.

Poppykalas Studio er stiftet og drevet af Thilde Maria Haukohl Kristensen, der oprindeligt er uddannet dramaturg og nu lever af og med blomster som autodidakt florist sammen med sine Poppy Ladies.

Plads til 25 deltagere. Foregår på engelsk.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

UDSOLGT