Workshop med PaperMatrix

13 jan 2019 kl. 12:00 - 15:00

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg


Kom og flet unikt dansk papirflet, som du aldrig har prøvet det før. Vi starter 2019 med en workshop dedikeret til luftballoner. Grundet den store interesse i efteråret for luftballonen, synes vi der er god grund til at fortsætte med en hyggelig workshop i januar. Datoen er sat til søndag d. 13 janaur og workshoppen er fra kl. 12-15.

Anna Schepper, arkitekt og medforfatter til ”Fletværk”, ”The Art of Paper Weaving” og andre populære udgivelser viser teknikken bag den 4-farvede luftballon. Anna har bl.a. medvirket i TV2-Fri programmet "Frihuset" og lavet papirfletdesign til Magasin du Nord's juleudstilling.

Workshoppen foregår på KUBE på Frederiksberg, ikke langt fra Flintholm Station.

Der er 2 typer billeter til salg, da vi synes det skulle være muligt at komme med sit eget udskårede kit. Dvs. hvis du har købt et kit af os, som har ligget i julen og hygget sig i din skuffe, eller du selv vil klippe din luftballon forud for workshoppen, betales et grundbeløb for workshoppen.

Hvis du ikke har et kit klar, så kan det købes inkluderet i din billet, og du vælger på dagen hvilke farver du vil flette.

Har du for længst flettet et par luftballoner og leder efter nye udfordringer, så skriv til papermatrix@gmail.com og vi finder på noget spændende.

Vi serverer kaffe, te og kage, og ser frem til en produktiv og hyggelig eftermiddag.

PaperMatrix

Workshop + Kit

Salg lukket


Workshop

Salg lukket