Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Workshop med STREETHEART

eventet sluttede

Workshop med STREETHEART

Fra Gratis

Sted

Dato

30 maj 2015 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Workshop med STREETHEART

I forbindelse med udstillingen Randi & Katrine - Follies & faces inviterer KØS på en kreativ workshop for hele familien. Workshoppen tager udgangspunkt i Randi & Katrines legende og undersøgende tilgang til vores omgivelser.

Levende huse med ansigter i byens rum. Hvad fortæller de os? Og hvem bor i dem?

Byg dit eget hus med blinkende øjne og sæt farve og form på et hus lige efter dit hoved!

Om STREETHEART
STREETHART er et formidlingsbureau med ekspertise i street art og kunstoplevelser i byrummet.

Gratis, men tilmelding nødvendig.

Mødested: KØS, Nørregade 29, Køge
Tid: Kl. 13-15

Lokation

KØS, Nørregade 29, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .