Workshop om Babymassage

30 jan 2019 kl. 11:15 - 13:15

Holmbladsgade 71, 2300 København


Kom til workshop om Babymassage - med tips til at løsne stivhed i nakke/ryg

Hvem kan deltage?

Workshoppen er for forældre med babyer på 0-8 mdr. Gravide er også velkomne.

Om workshoppen

Fysioterapeut Marianne Mogensen lærer dig, hvordan du på en tryg og sikker måde selv kan hjælpe din baby af med spændinger i nakke/ryg. Vi kommer til at gennemgå både nogle gode øvelser og bløde massagegreb.

Derudover hygger vi os med en mere generel babymassage, hvor massagen bruges som leg og stimulation – eller til at berolige.

Til sidst vender vi fokus mod babys fordøjelse – og hvordan vi med massage, bevægelse og stillingsskift kan hjælpe de børn, der har lidt udfordringer med afføring, prutter og bøvser…

Program 

Den første time fra 11.15-12.15 er fælles med oplæg og øvelser.

Den sidste ½ time fra 12.15-12.45 er spørgetid, hvor Marianne kan svare på individuelle spørgsmål og kigge på de enkelte babyer efter behov.

Sted

Workshoppen foregår i Prismen, inde i Dansesalen. 

Adgang til Dansesalen kan ske enten gennem Arenaen fra hovedindgangen eller direkte ind i salen fra døren mod Holmbladsgade. Barnevogne må ikke medtages i huset, så husk en lås.

Du kan komme ind i salen fra kl. 11.00.

Kommer du for sent, lister du bare ind og følger med derfra.

Pris

Pris DKK 90,- for én voksen med baby.

Har du spørgsmål?

Kontakt underviser Marianne Mogensen på denfriefys@gmail.com

Marianne er aut. fysioterapeut, danser og perkussionist. Udover motionshold underviser hun også i ergonomi, forflytningsteknik, (tvilling)fødselsforberedelse, orientalsk dans og rytmer. Marianne er forfatter til bla. bogen Efter fødsel - træning & babyleg. Hun har udgivet DVD’en Mavedans for Gravide. Se www.denfriefys.dk. Marianne er aut. fysioterapeut, danser og perkussionist. Udover baby & børnehold underviser hun også i ergonomi, forflytningsteknik, (tvilling)fødselsforberedelse, orientalsk dans og rytmer. Marianne er forfatter til bogen Efter fødsel - træning & babyleg samt medforfatter til lærebogen Ergonomi: Forflytnings- og arbejdsteknik. Hun har udgivet DVD’en Mavedans for Gravide.

Se www.denfriefys.dk.

Billet

DKK 90,00 + DKK 7,32 gebyr