Workshop på Det ny Holmegaard: Viklebilleder med Astrid Skibsted

28 apr 2018 kl. 10:00 - 16:00

Det ny Holmegaard, Glasværksvej 54, 4684 Fensmark


Workshoppen handler om, at arbejde med kompositioner i garn og tekstile materialer og udfordre vores farvemod og vores vaner. Dit arbejde vil kunne bruges i fremtidige strikke og væveprojekter og nogle af dine viklinger bliver til små billeder i sig selv.

Formålet er, at vi skal blive dygtigere til at ide-udvikle med tekstil og højne kvaliteten af de valg vi træffer omkring farve og materialekombinationer. Ved hjælp af konkrete design-proces redskaber skal vi blive mere trygge i troen på, at vi kan udvikle det der ikke findes endnu.

Vi skal fordybe os i den helt særlig måde garn indeholder farve på. Det er komplekst og spændende, fordi rå-materialet, måden hvorpå det er spundet og den tekstile struktur er en del af den dem måde vi oplever farven på. Farve, garn og materiale er omdrejningspunktet for forløbet.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage i workshoppen.

Medbring: Saks og garn-rester og tråd og gerne i mange forskellige kvaliteter og farver. Medbring rigeligt og del gerne med hinanden. Materialer som gavebånd, snor, pels, læder, tekstil kan også bruges.

Der er to workshops, et formiddags- og et eftermiddagshold.

Dato: Lørdag den 28. april

Tid: 10-12.30 & 13.30-16

Sted: Designmarked på Det ny Holmegaard, Glasværksvej 54, Fensmark

Pris: 240,- + billet gebyr.

Antal deltagere: max 12 personer

Alder: 12- 100 år

Astrid Skibsted kl. 10 -12.30

Salg lukket


Astrid Skibsted kl. 13.30 16

Salg lukket