Workshop på Frederiksberg om parforhold

23 sep 2019 kl. 19:00 - 22:00

Gl. Kongevej 143, 1850 Frederiksberg

WORKSHOPPEN ER FULDTALLIGT NU. Jeg planlægger en ny senere.

”Forstå – og bliv forstået af din partner!”

Lær helt konkrete værktøjer, metoder og strategier til at kommunikere bedre med hinanden – så I bliver i stand til at FORSTÅ hinanden.

Man behøver ikke at være enige, for at have et godt parforhold.

Misforståelser og manglende viden om de forskellige opfattelser og indstillinger hos partneren er årsag til langt de fleste problemer i parforhold.

Spar tid! ⌚

Deltag i en effektiv workshop på kun 3 timer på Frederiksberg – og lær at kommunikere med hinanden på en mere hensigtsmæssig måde. Det er vidunderligt at kunne forstå, og at kunne føle sig forstået, af sin partner.


Hvad I vil få ud af at deltage i workshoppen er nogle konkrete kommunikations-værktøjer, der vil give jer en langt større forståelse for hinanden i hverdagen, så misforståelser og skænderier undgås, samt ikke mindst at I hver især kommer til at føle jer meget bedre forstået af partneren.

Det skal understreges, at workshoppen ikke er parterapi, men derimod udelukkende praktisk læring og forståelse.


Tidligere kursusdeltageres vurdering af kurset:

"Det er godt med nogle praktiske, håndgribelige værktøjer, som kan anvendes direkte i dagligdagen med det samme."
Maj


"Jeg har fået nogle nyttige værktøjer, samt fået en god forståelse for uhensigtsmæssige dynamikker i parforholdet."

Niels Christian

workshop parforhold frederiksberg

Workshoppens indhold:

Der vil først være noget indledende teori og grundlæggende viden om parforholdet.

Dernæst vil I lære helt konkrete værktøjer til at forbedre kommunikationen mellem jer. De er skabt på grundlag af 25 års praktisk erfaring som parterapeut og kaldes Hoffmann Systemet©.

Grundlæggende teoretisk viden

Hvad grundlaget er for et godt parforhold, og hvad skal der til for at vedligeholde det.

Prioritering af hinanden. Hvordan både jeg selv og min partner kan komme til at føle sig prioriteret af den anden. Hvordan I prioriterer mest optimalt i jeres liv, så jeres parforhold bliver bedst muligt.

Værdiafklaring og forventningsafstemning med hinanden.

Helt konkret viden, som manden ikke ved om kvinden, og kvinden ikke ved om manden. Hvis man tager sin partner for givet, og tror, at vedkommende er ligesom en selv, går det galt. Der er nogle bestemte ting, jeg har opdaget, at mænd ikke ved om kvinder, og kvinder ikke ved om mænd. Til gengæld tror de med den største selvfølgelighed, at partneren er klar over deres egne præferencer.

Forslag til en aftalt fast struktur i hverdagen, der giver tryghed, ro og overblik i dagligdagen.

Praktiske værktøjer fra Hoffmann Systemet©

1) Introduktion til den ”Anerkendende Selvansvarlig Dialog” (Hoffmann Metoden©), som er et super-effektivt værktøj til at kunne høre og forstå sin partner, og at kunne føle sig hørt og forstået af partneren.

2) Konkrete værktøjer til at håndtere frustrationer - både ens egne og partnerens, når en af jer bliver rasende. Det drejer sig om faste trygge aftalte rammer, der skal kendes, etableres og øves, så man kan bruge dem, når tingene er ved at køre helt af sporet.

3) En effektiv metode til at gøre sig selv glad og tilfreds, så det automatisk smitter af på partneren, der også vil blive mere glad og tilfreds.

Ovenstående teori og praktiske færdigheder bliver grundigt gennemgået på workshoppen.

Forståelse og samhørighed

Få et bedre og sjovere parforhold – resten af jeres liv sammen.


Kursuslederen

Parterapeut Mikael Hoffmann

Mikael Hoffmann er 60 år. De seneste 25 år har han drevet selvstændig virksomhed som parterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. Læs mere om Mikael ved at klikke her.

Mikael har et åbent sind og en god portion humor, og han kan se situationer fra mange forskellige synsvinkler. Hans tilgang til terapien er lys og let med glæde og latter.

Telefon 21 79 18 50


Et par dage inden workshoppen sender jeg dig yderlige informationer.

BEMÆRK venligst: Billetten er pr par (køb kun een billet) UDSOLGT