Spring til hovedindhold

Workshop: Pædagogisk massage

Få billetter tilbage

Workshop: Pædagogisk massage

Fra Gratis

Sted

Dato

18 sep 2024 kl. 17:15 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom til en praksisnær workshop for pædagogisk personale i at anvende berøring, pædagogisk massage og bevægelsesleg til at skabe udviklende samspil med alle børn 0-5 år. Vekslen mellem teori, øvelser på gulvet og refleksion over udviklingspotentialerne i egen praksis i forhold til berøring og bevægelse.

Underviseren er Mie Hørbo, pædagogisk konsulent og indehaver af kursusvirksomheden Hands. Til hverdag, pædagogisk vejleder i Albertslund PPR. Mies baggrund: Cand.mag. i kommunikation og psykologi og certificeret danse-bevægelsesterapeut. Fysiurgisk massør med instruktørkursus i berøringspædagogik og barn til barn massage hos Nordlys Massage. Tidligere underviser i Red Barnet og Maryfondens antimobbe-program Fri for mobberi.

Hvornår? 18. september kl. 17.15-20

Hvor? Gentofte Børnevenner, Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte

Hvem? Pædagogisk personale i Gentofte Børnevenners medlemsinstitutioner

Hvor mange? Der er plads til 30 deltagere og hver institution kan max. købe 3 billetter

Hvor meget? 175 kr. ex. moms (inkl. Sandwich og kildevand)

Lokation

Gentofte Børnevenner, Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori