Workshop: Plantetryk med cyanotypi

eventet sluttede

Workshop: Plantetryk med cyanotypi

Sted

Dato

15 maj 2022 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Cyanotypi er en gammel fotografisk teknik, hvor lysfølsom emulsion eksponeres i sollys. Ved at placere objekter som f.eks. plantedele direkte på papir, klargjort med emulsion, opnår man en gengivelse af motivet. Teknikken lægger op til at arbejde kreativt udendørs og have naturen tæt på.

Cyanotypi er nemt, sjovt, giver hurtigt fine resultater og kan uden det store udstyr fortsættes hjemme i privaten efter endt workshop.

På workshoppen får du mulighed for at:

 • at få en introduktion til teknikkens historie og muligheder
 • at stifte bekendtskab med opskriften bag den lysfølsomme emulsion
 • at fremstille cyanotypier med forskellige papirkvaliteter
 • at afprøve eksponeringstider i forhold til vejrtypen den pågældende dag
 • at eksperimentere og få fod på teknikken

Dæmpegård ligger midt i naturen og det er kun muligt at ankomme til fods. Brug den smukke spadseretur gennem skoven til at samle blade og blomster som kan udgøre dine motiver i cyanotypi-workshoppen. 

Underviser: Mai-Britt Amsler

Læs mere på

https://www.maibrittamslershop.com

Kaffe & kaffe kan købes i Skovrasten. 


Om Dæmpegård

Dæmpegård er en tidligere skovridergård fra år 1788, smukt belligende i Tokkekøb Hegn, i et fredet område mellem skov og slette. Dæmpegård — Fremtidens Naturkulturhus — er en destination for horisontudvidende natur- og kulturoplevelser, som forbinder kulturarven med samtiden og fremtiden. 

Læs mere på daempegaard.dk 

HUSK — INGEN BILER I SKOVEN
Biler efterlades på p-plads ved Kirkeltevej /Fr.VIIs Vej. En tur på Dæmpegård er også en tur i skoven!

Arrangør

Dæmpegård — Fremtidens Naturkulturhus — er en destination for horisontudvidende natur- og kulturoplevelser, som forbinder kulturarven med samtiden og fremtiden. 

Læs mere på daempegaard.dk

Lokation

Dæmpegård, Dæmpegårdsvej 28, 3450 Lillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .