Workshop: Rewild your living space med Julius Værnes Iversen

25 maj 2019 kl. 14:45 - 15:30

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

How to: Rewild your living space

Julius Værnæs Iversen/TABLEAU

Workshop

Julius Værnæs Iversen fra TABLEAU hersker over grænselandet mellem blomster, kunst, arkitektur og design. Træd ind i TABLEAUs univers af levende planter og industrielle materialer og prøv kræfter med nye, radikale indretningsprincipper til denne plante-workshop. Julius Iversen fortæller eksklusivt om principperne bag designet af Sprout og instruerer i at forvandle arkitektonisk norm-core til levende plantepoesi.

Julius Værnes Iversen er stifter af TABLEAU, en blomsterforretning og et galleri, hvor han forener sin passion for blomster, kunst, design og indretning. TABLEAU har sammen med Wonderland Art Space og Linda Korndal fra Norm Architects designet Sprout-scenen og Blooms festivalarkitektur.

Workshoppen kræver billet og koster 100 kr. Plads til 25 deltagere.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr