spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Workshop: Tag lækre (bog)billeder til Instagram

Afholdt event

Workshop: Tag lækre (bog)billeder til Instagram

Fra DKK 500,00

Sted

Dato

26 feb 2020 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

LÆR AT TAGE LÆKRE (BOG)BILLEDER TIL INSTAGRAM
Arbejder du med bøger og har du lyst til at blive bedre til at tage gode billeder af dem til Instagram? Måske er du ansat i en boghandel, måske har du dit eget forlag, eller måske blogger du om bøger. Det kan også være, at du bare er kørt lidt træt i din måde at bruge Instagram på og har brug for ny inspiration.
Uanset hvad, er du velkommen til denne workshop, der fokuserer på at tage lækre billeder af især bøger til Instagram.
Workshoppen er ledet af Art director, foredragsholder og forfatter Pia Storm og i løbet af de tre timer workshoppen varer får du tips og tricks til, hvordan du nemt tager farverige, skarpe og interessante billeder, der skaber interaktion med dine følgere.
Workshoppen finder sted i Poesiens Hus på Møllegade 7 i København og der er plads til 15 deltagere.

****************************
SÅDAN MELDER DU DIG TILKøb billet via linket eller indbetal 500 kr. med Mobilepay til 86452 senest d. 24. februar.
OBS: Skriv til rof@poesienshus.dk, hvis du ønsker en kvittering til din virksomhed.
Prisen inkluderer:3 timers undervisning, 1 stk. vejledning (eftersendes pr. mail), samt te, kaffe og snacks.
****************************
UNDERVISER:Pia Storm, grafisk designer, foredragsholder og forfatter til bogen "Vintage – sådan får du modehistorie, mag og mening i din garderober".
Vi glæder os til at se dig.

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .