Workshop: Vilde planter og urter med Thomas Laursen

26 maj 2019 kl. 15:45 - 16:30

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

How to: Vilde planter og urter

Thomas Laursen

Workshop

Naturen er ikke bare derude, den skal ind i køkkenet og ind i kroppen. Det er missionen for Thomas Laursen, der er professionel urtesamler og lever af at få vildskab og naturlighed på menuen. Få tips og tricks til at blive fritidssanker. Til Bloom medbringer Thomas urter, så vi kan få preppede urter og et helt nyt blik på planternes verden med hjem.

OBS: Medbring gerne en eller to condibøtter (eller lignende spande/bøtter).

Thomas Laursen er Danmarks bedste urtesamler og kender den danske natur som sin egen bukselomme. Forfatter til bestselleren ’Vild’ og leverandør af vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass og Relæ. 

Plads til 25 deltagere.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr