Workshopdage - Transformation LAB

The Art of Transformation afholder Transformation LAB - workshopdage
24. - 25. august 2019
Bådteatrets Ubåd, Nyhavn 16, 1051 København K

The Art of Transformation bruger kunsten som åbning og redskab for menneskers evne til at dele og tale om forhold i livet, som mange af os er vant til at gå alene med. ”Jeg har svært ved at se, at det skulle tage noget fra kunsten, at nogen bruger den som udviklings- og sundhedsredskab.” Sådan udtalte Lotte Arnsbjerg sig til Kulturmonitor i sommer. Lotte Arnsbjerg og The Art of Transformation afholder nu deres næste arrangementsprogram Transformation LAB med talks, musik, dans, workshops og andre performances.

WORKSHOP
24. og 25. August kl. 11:00 – 20:00
100kr. pr. dag, bemærk at billetter til hhv. den 24. og 25. købes separat.

Workshopdagene tager udgangspunkt i personlige beretninger fra mennesker, som har valgt at dele deres historier om traumatiserende oplevelser eller generelt "ondt i livet". Målet er sammen at skabe et fælles rum hvor sproget, for det der er svært at tale om, bliver til.

Workshopdagene byder på et stærkt program med skriveøvelser, perspektiveringsteknikker og præsentations/performance-træning. Readings af personlige beretninger fremført af skuespillere, musikalske indslag og meget mere.

Oplev blandt mange andre Paw Henriksen, Charlotte Munksgaard, Claus Flygare, Rebekka Owe, Ellie Jokar, Ali Najei, John Jørgensen (fiskerlussing), Malene Fenger-Grøndahl, Trevor Davies, Jacob Holdt, Moussa Diallo, Finn Nørgaard Foreningen, teatergruppen IntoAction samt stifterne af The Art of Transformation Lotte Arnsbjerg og Carman Moore (NY).

Se program for workshops her: https://www.the-art-of-transfo...

Læs mere på: www.the-art-of-transformation.com

Der kræves ingen forudsætninger at deltage i Transformation LAB, alle kan være med.

The Art of Transformation - når kunst forandrer
Med kunsten som redskab danner vi sprog for det ordløse og metoder til transformation

Foto: Mikkel Arnfred