World Heart Day 2019

29 sep 2019 kl. 10:30 - 19:30

Sostrup Slot & Kloster, Maria Hjerte Engen 2, 8500 Grenå

Velkommen til en nærende dag hvor vi fejrer hjertets mange aspekter, igennem en vidunderlig cocktail af dans, meditation, Hjertekor, intuitiv og forløsende sang,.

Trioen Heart Resonance (Signe Marie Lindstrøm, Basyani Andrea og Søren Frieboe) er værter for arrangementet og inviterer også på en sjælfuld healingskoncert og lydrejse.

World Heart Day er en international begivenhed hvor der er fokus på hjertet.

Gennem dyb hjerteenergi genskabes nærvær og forbindelsen til os selv, hinanden og helheden

Der kræves Ingen forudsætning for at være med.

Kom som du er, med din lyst og nysgerrighed til at fordybe dig i et smukt rum sammen med andre skønne mennesker.

Der vil blive serveret te og kaffe om eftermiddagen og en sund og nærende suppe om aftenen

Alle er velkomne!

Det koster 750 kr at være med

For jer der ønsker det, er der mulighed for tilkøb af overnatning plus morgenmad & morgenvandring.

-FRIGØRENDE DANS, NUETS OG STEMMENS KRAFT – EN INTUITIV, SANSELIG PROCES MED SIGNE & BASYANI

Workshoppen indeholder grounding, spontanitet og leg gennem bevægelse, guidet meditation, nærværs-øvelser, åndedræts- og stemmearbejde (toning og improvisation). Lad os sammen træde dybere ind i øjeblikkets magi, i vores vidunderlige nærvær, i hjertets uendelige kraft. Vi vil mødes i sangen og benytte det fantastiske redskab, stemmernes samklang er, til at styrke hjerte-forbindelsen indad og udad. Intentionen er at bade i den rene stilhed vi er, at hvile i kernen af vores væren. Det vil foregå i en tryg anerkendende og respektfuld atmosfære med fødderne godt nede på jorden.

HJERTEKOR MED SØREN

I en atmosfære af lethed, inderlighed og leg synger vi enkle sange fra hele verden, som berører og vækker hjertets essens. I hjertekoret mødes vi i nærvær og løftes af fællesskabets klang. Guidningen ind i dette enestående og trygge rum er fintfølende, jordnær og med en god portion humor. Det inviterer os til at turde synge fra både vores sårbarhed og styrke. Det handler om glæden ved at synge. Alle kan være med, – også de som tror, at de ikke kan synge. Vi bruger ikke noder, og der åbnes op for, at dejlige spontane harmonier kan opstå. Lad os åbne vore hjerter og synge.

LYDREJSE

Stille musikalsk univers fyldt med glæde og liv, fordybelse og eftertanke. En medrivende, spændende rejse ind i en improviseret mosaik af stemninger, der udspringer af dette øjeblik. Det er muligt at ligge ned under hele lydrejsen. Luk øjnene og lad dig bevæge dybt ind.

HEART RESONANCE KONCERT

Vi er en trio med noget på hjerte. Vi skaber sjælfuld musik, der spænder fra inderlighed til urkraft. Vi bruger usædvanlige akustiske instrumenter (som japansk harpe, harmonium, lyre, perkussion) og stemmernes mangfoldige klangunivers som åbner hjertet.

Hjertekoret, lydrejsen og koncerten bliver afholdt i Maria Hjerte kirke som har en helt vidunderlige akustik, og workshoppen vil foregå i den smukke glasoverdækkede Pyramide sal.

Vi glæder os enormt meget til at fejre kærligheden med jer.

Varme hilsner fra Heart Resonance - Signe, Basyani og Søren.

Lidt om trioen HEART RESONANCE:

Søren Frieboe: Sanger, musiker, komponist og underviser (sang, japansk harpe, harmonium, dulcitone, fløjter, trommer og perkussion og overtonesang)

Bachelor i musik fra Århus Universitet, videreuddannet i USA. Arbejdet med meditation og selvudvikling siden 1990. Har udgivet 8 CD´er bl.a. i samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm.

Undervist i sang på Elevskolen v. Århus Teater og Det jyske Musikkonservatorium. Nu underviser på Kulturskolen Norddjurs. Laver workshops og kurser flere steder. Søren er tilknyttet Sostrup slot i forbindelse med sangworkshops, Lydhealing og Hjertekoret.

www.soerenfrieboe.dk

Signe Marie Lindstrøm: Musikterapeut, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør (sang, lyre, guitar, kalimba sansula, dulcitone og perkussion)

Signe har stor koncerterfaring gennem de sidste 25 år, særligt indenfor jazz og "cross-over" folk-musik. Hun er uddannet musikterapeut cand.mag. fra Aalborg Universitet fra 2006 og har som sådan erfaring med bl.a. hospicepatienter og deres pårørende/efterladte, udsatte unge og familier samt traumatiserede flygtninge. Hun har de sidste 8 år præsenteret sit arbejde på adskillige konferencer (Danmark, England, Italien, Tjekkiet, Norge og Spanien).

Har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser og individuelle forløb i stemmens kraft og kreativitet.

www.facebook.com/wholevoiceworks

Basyani : Sanger, sangskriver, lydhealer (guitar, tibetanske og krystal klangskåle, gong, chimes og andre meditative instrumenter)

”Basyanis musik er ligesom hende. Stille og fyrig. Sensuel og hellig. Æterisk og dog jordnær. Hendes ord kommer fra sjælens stilhed og trænger ind i lytteren på en måde, som ikke kan beskrives, men kan mærkes dybt i kernen i vores væsen.” Udgav albummet Back to the Source i 2015 og har givet koncerter de sidste 5 år. Faciliterer meditative lydrejser, kakao ceremonier og impro stemme workshops.

www.basyani.com

FEEDBACK fra tidligere arrangementer:

"TAK for en fortryllende & magisk hjerteåbnende dag i jeres forunderlige “rum"”.... -Bente Holst

"Rummet fyldes med en magisk og hemmeligsfuld stemning, når Søren, Signe og Basyani hver især åbner for deres dybe forbindelse til stemmens mystik og kraft. Hvis du har lyst til at gå på opdagelse i det inderste af dit væsen, og styrke din forbindelse til hvad dit hjerte længes efter at fortælle dig, så kan jeg på det varmeste anbefale Heart Resonance som din legeplads." -Sasja Dyrholm

"Dybt i mit hjerte, i min sjæl, Tak " -Catharina Nielsen

Følg Heart Resonance på facebook:

Heart-Resonance-292341414719353