spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

World Heart Day

Afholdt event

World Heart Day

Fra DKK 750,00

Sted

Dato

29 sep 2018 kl. 13:00 - 21:00

Beskrivelse

World Heart Day

World Heart Day er en international begivenhed, hvor der er fokus på hjertet

Derfor inviterer vi til en dag, hvor vi fejrer hjertets mange aspekter igennem;

dans, meditation, sang, kakaoceremoni, Hjertekor, mad og sluttelig stor fælles koncert.

Alt sammen foregår i Maria Hjerte kloster, Sostrup Slot

Workshopholdere og medvirkende: Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og Søren Frieboe,

som slutter dagen af til koncerten som trioen Heartbeats

Alle kan være med denne dag. Man behøver ikke at have erfaring med meditation eller sang eller have prøvet en kakaoceremoni.

Kom og vær med til at skabe en varm og glædesfyldt dag i de smukke rum i Maria Hjerte kloster.

Eftermiddagen vil foregå i den smukke glasoverdækkede Pyramide sal . Der vil blive serveret the og kaffe og eftermiddagen vil være fyldt med bevægelse og sang.

Inden vi går ind i Maria Hjerte kirke for at nyde en koncert, hvor der også vil være fælles sang, bliver der serveret en sund og nærende suppe.

Der er også mulighed for tilkøb af overnatning plus morgenmad og morgenvandring.

Vi glæder os til at fejre kærligheden med dig.

Yderligere oplysninger og tilmelding på: www.sostrup.org

Kakaoceremoni og stemmens kraft;

Velkommen til et kærligt og trygt rum. Ren, rå kakao har været anvendt ceremonielt i Sydamerika i årtusinder for at højne bevidstheden, genskabe forbindelsen til hjertet & opløfte ånden på en blid og subtil måde. Intentionen er at bade i den rene stilhed vi er, at forbinde os i hjertet, at hvile i kernen af vores væren. Lad os sammen træde dybere ind i øjeblikkets magi, i vores vidunderlige nærvær, i hjertets uendelige kraft.

Og lad os mødes i sangen og udnytte det fantastiske redskab, stemmernes samklang er, til at styrke hjerte-forbindelsen indad og udad.

Vi indleder ceremonien med bevægelse, guidet meditation og derefter følger åndedræts- og stemmearbejde i form af toning, improvisation med fokus på leg og spontanitet samt guidet afspænding/meditation til levende improviseret musik.

Hele ceremonien vil foregå i en tryg anerkendende og respektfuld atmosfære med fødderne godt nede på jorden. Der kræves ingen musikalske eller meditative forudsætninger.

Hjertekor:

Er efterhånden blevet en fast tradition i Maria Hjerte Kirke.

Vi mødes sammen om at synge enkle, hjertelige, rørende, opmuntrende, eftertænksomme sange fra hele verden i en atmosfære af lethed, inderlighed og leg.

Alle kan være med, - også de som tror, at de ikke kan synge.

Maria Hjerte Kirke er født til sang, så lad os åbne vore hjerter og synge

Basyani Andrea (sang, guitar, klangskåle, gong):

er certificeret soundhealer, mindfulness instruktør, integreret coach og yoga lærer. Hun er en begavet sangskriver, har udgivet sit album Back to the Source i 2015 og har givet koncerter de sidste 4 år.

Hendes musik er ligesom hende. Stille og fyrig. Sensuel og hellig. Eterisk og dog jordnær. Hendes ord kommer fra sjælens stilhed og trænger ind i lytteren på en måde, som ikke kan beskrives, men kan mærkes dybt i kernen i vores væsen. Hun faciliterer kakao ceremonier, workshops, lydhealing meditationer og giver individuelle lydhealing sessioner.

Basyani begyndte sin åndelige rejse for 22 år siden og er et blidt, varmt og roligt væsen med et smittende nærvær.

www.basyani.com

Signe Marie Lindstrøm (sang, lyre, guitar, klaver og perkussion):

Sanger og sangskriver med stor koncerterfaring gennem de sidste 25 år, særligt indenfor jazz og "cross-over" folk-musik.

Uddannet musikterapeut cand.mag fra Aalborg Universitet fra 2006 og har mange års erfaring med bl.a. hospicepatienter og deres pårørende/efterladte, udsatte unge og familier samt traumatiserede flygtninge. Hun har de sidste 8 år præsenteret primært sit hospice-arbejde på adskillige konferencer (Danmark, England, Italien, Tjekkiet, Norge og Spanien).

Signe har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser i stemmens kraft og kreativitet.

www.facebook.com/wholevoiceworks

Søren Frieboe: Sanger, musiker, komponist og underviser

Sang, Japansk harpe, Harmonium, Dulcitone, fløjter, trommer og percussion og overtonesang.

Batchelor i musik fra Århus Universitet, videreuddannet i USA. Arbejdet med meditation og selvudvikling siden 1990. Har udgivet 8 CD´er bl.a. i samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm. Undervist i sang på Elevskolen v. Århus Teater og Det jyske Musikkonservatorium. Nu underviser på Kulturskolen Norddjurs. Laver workshops og kurser flere steder. Søren er tilknyttet Sostrup i forbindelse med sangworkshops, Lydhealing og Hjertekoret.

Se evt. www.soerenfrieboe.dk

Arrangør

Lokation

Sostrup Slot & Kloster Sostrup Slot & Kloster , Maria Hjerte Engen, 1, 8500 Gjerrild

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .