spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Woza Afrobeats Meets Amapiano - Full Moon edition

Afholdt event

Woza Afrobeats Meets Amapiano - Full Moon edition

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 nov 2023 kl. 23:59 - 12 nov 2023 kl. 05:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Rwandane Events og Afrobeat Vibration åbner igen op for den ultimative afrobeat- og amapiano-fest: WOZA! Denne gang i en helt særlig Full Moon Edition den 11. november. 

Gør dig klar til at frigive din indre danser, når to dynamiske musikgenrer forenes til en uforglemmelig aften fyldt med musik og vibes, der vil ryste dig i hjertet. Rwandane Events og Afrobeat Vibration har forberedt en farverig fest for dine sanser med UV-lys og visuelle videoer, der vil lyse natten op og skabe en helt unik atmosfære a la en full moon party. 

Det bliver en aften med tunge rytmer og en medrivende stemning, der tager dig med på en musikalsk rejse, du sent vil glemme. Så tag chancen og dans natten ud og lade dig rive med af den pulserende energi fra masser af lækker afrobeat og amapiano. WOZA! 

Lineup: 
DJ Yxng Irie (DK)
DJ MOF!YAH (DK)
DJ Big T (NO)
DJ Jones

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .