spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Wrestling / Pumpehuset

Afholdt event

Wrestling / Pumpehuset

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 feb 2018 kl. 19:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Et af 80'erne og 90'ernes største, globale underholdningsfænomener bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling lørdag 17. februar 2018 ryster Pumpehuset i sin grundvold, med et live-show, der ikke findes mere spektakulært på denne side af Atlanten!

Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen der er ulig noget andet!

Underholdning og action
Wrestling er lige dele action og vilde stunts som det er drama og underholdning - så når BODYSLAM! Pro-Wrestlings vanvittige persongalleri indtager Pumpehuset 17. februar 2018 er det helt sikkert, at de karikerede kæmpere kommer for at efterlade et voldsomt indtryk!

Hvordan vil ”The Godfather of Grillz”, rapperen Michael Fynne sende sin modstander til tælling? Hvor mange arme vil den tidligere Danmarksmester i Jiu-Jitsu, Tank, brække? Og hvor grotesk en afklapsning kan den maskerede shock-wrestler Emeritus stå for?

Øretævernes holdeplads
Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden af wrestlere med stort kørekort i øretæver en gros, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere!

Komplementeres (selvfølgelig) af et rockshow
Hvad går bedre sammen med en 80’er-klassiker som wrestling som en omgang hård rock? Intet! Derfor høvler det danske band Sea, deres helte-guitarrock udover rampen, når den sidste wrestler er blevet slået i brædderne, og festen forsætter i samme hæsblæsende tempo.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .