WSP - DeBorah & The Love Bugs

eventet sluttede

WSP - DeBorah & The Love Bugs

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

09 jul 2021 kl. 21:00 - 22:00

Beskrivelse

Deborah har sunget fra 7 år gammelt og været på den danske jazzscene i over 25 år. Den mangefacetterede kunstner har haft æren af ​​at spille med nogle af de bedste jazzmusikere i Danmark og i hele verden. Hvert år har hun muligheden for at præsentere Jazz med en speciel gæst og en "grooving" rytmesektion, der fører dig tilbage til Golden Days of Jazz. Denne koncert er a rejse tilbage i tiden til Jazz Diva's story telling og sjovt.

Denne funky soulfulde quartet spiller standarder med en romantisk lyd og en masse kærlighed. Arnold Ludvig holder den funky intrikate vibe svingende og stabil med sine virtuose talenter og melodic stilart. Francesco Cigna, son of Tony Cigna hvem spiller med en finesse reminiscent of D'Jango og ligesom originale som hans Italianske/Dansk opdragelse. De lette og elegante melodier de to producerer en sublim lyd og med Jacob Mechior's multirythmic stil på trommer fra København til NYC og tilbage til igen. Denne gruppen er en krydderi mix af vibes, hjerter og extraordinary talent. En godbid for alle musikelskere !!! 

Line up:

 • Arnold Ludvig bass (FO) 
 • DeBorah vocals (US/DK) 
 • Francesco Cigna guitar (IT/DK) 
 • Jacob Melchoir (DK/US) 
 • Photo by Betty Cerveaux-Mayer

Copenhagen Jazz Festival

Lokation

Støberiet Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .