WSP - Flamenca Pasion w/ Rafael Molina & Jens Viggo Fjord

Blågårds Pl. 5, 2200 København
02 jul 2021 kl. 15:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 60,00 - DKK 110,00
Billetter DKK 60,00 - DKK 110,00

QUE ES PASIÓN FLAMENCA? 
Pasion Flamenca, født for at præsentere og formidle i Danmark og de skandinaviske lande flamenco og alle lyde, der flyder fra det. Musikken i det sydlige Spanien. Vores ønske er at forene Nord og Syd Europa gennem vores smukke og flamsk fornuft og flette det med bedre kendt i Nordeuropa instrumenter. Rafael Molina, nordens bedste flamenco sanger fra Andalusien.

Viggo Fjord begyndte som guitarist i flamencoballetten Bolero i Rio de Janeiro i 1988. I 1995 danner han Flamenco Noir, som i de efterfølgende år optræder herhjemme på spillesteder og teatre, og lancerer en række temaforestillinger bl.a. med inspiration fra García Lorcas digtning og musik af Manuel de Falla.

I de senere år et fast samarbejde med forskellige spanske flamencos især sangeren Olayo Jiménez, danser Felipe de Algeciras og guitarist Pedro Martín, og med forskellige danske og svenske flamencos. Den brasilianske musik har også en plads i JV’s hjerte. Han har samarbejdet med den fine Rio de Janeiro-guitarist Rogerio Souza været markant, og sammen har de optrådt på klubber og spillesteder i Rio og São Paulo..
Copenhagen Jazz Festival

eventet sluttede

WSP - Flamenca Pasion w/ Rafael Molina & Jens Viggo Fjord

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke