eventet sluttede

WSP - Nelle Trio

DKK 60,00 - DKK 110,00

Sted

Dato

06 jul 2021 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Tre musikere fra København har indspillet et album, som handler om udfordringerne ved at bo i et fremmed land. Karolina Śmietana (PL/vokal), Radek Wośko (PL/trommer) og Stian Swensson (NO/guitar), der har været en del af den danske musikscene i 12 år, har besluttet for første gang at dele deres fortællinger og erfaringer som immigranter.

Albummet indeholder otte melodiske sange brudt af korte fragmenter i form af musikalske erklæringer om vigtige emner, såsom demokrati, det med at være sig selv samt lighed på trods af kulturelle forskelle, oprindelse og religion.

Sangene på albummet afspejler de forskellige følelser forbundet med forsøget på at tilpasse sig et nyt univers og placere sig selv som individ i det. Gennem musik kigger trioen sammen på udviklingen af ​​identitet og karakter. Dette er relateret til oplevelsen af ​​processen med at flytte til et fremmed land. Der er plads til længsel, ønsker, selvtillid, styrke, skuffelse og tro.

De tre kunstnere har inviteret emigranter fra over 30 forskellige lande til at medvirke på albummet. Sammen har de skabt et værk, der fremhæver lige rettigheder på trods af oprindelseslandet. Musikken er beriget med sprog fra hele verden samt ægte historier fortalt af polske emigranter, der besluttede sig for at forlade deres hjemland for at starte livet i fjerne dele af verden. Arbejdet med albummet er blandt andre blevet udført af den velkendte danske producent David Elberling, og KODA har ydet den økonomiske støtte....

Line up:

 • Karolina Śmietana - vocal, percussion 
 • Stian Swensson - guitar, vocal 
 • Radek Wośko - drums, percussion, vocal

Copenhagen Jazz FestivalArrangør

Lokation

Støberiet Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .