WSP - Still Water Stone featuring Peet Morrison

Blågårds Pl. 5, 2200 København
02 jul 2021 kl. 17:30 - 20:00
Billetter DKK 60,00 - DKK 110,00
Billetter DKK 60,00 - DKK 110,00

Still Water Stone åbner et musikalsk rum, der inviterer til fordybelse og nærvær. Musikken har hentet åndelig og klanglig inspiration fra nutid og tradition, en sammensmeltning af nordisk natur og orientalsk intensitet. 
Trioen spiller originale kompositioner, der med ekkoer fra jazz, etnisk og moderne ny musik, spejler nogle af livets små og store begivenheder og oplevelser, hvor vi som mennesker kan finde fællesskab og samhørighed.

Morten Ginnerup (Klaver, Cahon, Vokal) er en moderne nordiskjazz pianist, komponist med rødder idet nordvestlige Jylland, i bunden af Limfjorden. Mortens kompositioner og spil er beriget af sit møde og spil med musikere fra forskellige nationer i Holland, USA, Tyskland og Danmark, samt sin egen unikke indre stemme inspireret af sin opvækst tæt på naturen. 
Morten har indspillet og turneret med bl.a. Tomas Franck, Morten Lundsby, Martin Andersen, Ingrid Jensen (CA), John Marshall (US), Ack Van Rooyen (NL), Rachel Gould (US), Michael Erian (A), Esme Bos(B), Ugonna Okegwo(US) , Basiro Suso (Vest Afrika), Dick Oatts (US), Mark Gratama (US) og mange andre.
Pladeudgivelser i eget navn: 
The Exhibition (Edition Collage, DE) 1999, 
Amalgam (Goy Records, NL) 2001, 
Shabluli 2004 (Mogimusic) and 
Music in Phases 2011 (Mogimusic).

Peet Morrison (Cello) er en australsk cellist og ny-musik komponist samt nuværende medlem af DR Symfoni Orkestret.
Som cellist har han været fuldtidsansat i professionelle symfoniorkestre gennem mange år - flere gange som cellokoncertmester. Derudover har han opført en stor variation af kammermusik, ny- musik og verdensmusik. Han har skrevet ca. 40 kompositioner til diverse ensembler, og hans sene-ste soloalbum modtog en 4-stjernet anmeldelse på Australiens førende musikwebside. 
Peet er også medlem af Australian World Orchestra og leder af deres uddannelsesprojekter med unge børn og musik studerende. 

Rachel Yatzkan (Saxofoner, Klarinet, Fløjter, Vokal) er en israelsk ny-musik komponist og moderne jazz og etnisk / World saxofonist. Hun er prisvinder af den særlige præmie for kvindelige komponister i Danmark i 2010. 
Opvokset i Jerusalem med forældre med rødder i hhv. Persien og Bulgarien er det næppe overraskende, at der i Rachels musikalske udtryk er en understrøm af sydøsteuropæisk og mellemøstlig folkemusik.

Line up:

  • Morten Ginnerup (Klaver, Cahon, Vokal) 
  • Peet Morrison (Cello) 
  • Rachel Yatzkan (Saxofoner, Klarinet, Fløjter, Vokal)

Copenhagen Jazz Festival

...eventet sluttede

WSP - Still Water Stone featuring Peet Morrison

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke