Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Xavier Bonfill 2x2x2 release koncert

Afholdt event

Xavier Bonfill 2x2x2 release koncert

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

14 jun 2024 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Xavier Bonfill - 2x2x2 Release Party

Dato: 14. juni 2024
Sted: Tofu Space, København
Tid: Dørene åbner kl. 19:00, live performance starter kl. 20:00
Billetter: 50 kr (100 kr inkl. kassettebånd)

Vi inviterer dig til en unik musikalsk oplevelse med Xavier Bonfill, en af de mest spændende og nyskabende stemmer på den københavnske musikscene. Xavier fejrer udgivelsen af sin nye EP, '2x2x2', med en release koncert, der finder sted i de intime rammer af Tofu Space i København.

Om udgivelsen '2x2x2':
"2x2 er i sig selv en gåde. To musikere spiller en midter-C gentagne gange på det instrument, de vælger. Den instrumentale lyd udvides ved brug af live-elektronik, som udforsker gentagelse, variation, tekstur og kontrapunkt. Oprindeligt bestilt af Christian Tscherning (trombone) og Jason Alder (basklarinet), har værket siden premieren i 2020 været opført i forskellige instrumentkombinationer. Altid nyt, men altid genkendeligt.

For at ære værkets mange sider, har jeg valgt at præsentere det i en studieindspilning med ikke én, men to forskellige versioner, back-to-back. De inkluderede 2x versioner i denne udgivelse er særligt kontrastfyldte. De inviterer os til at udforske stykkets iboende dualitet. Noget, der minder om et fremkaldt billede og dets negative. Der er ingen grund til at vælge side."

Special Guest: Fei Nie
Anmeldelse fra Inverted Audio:
"With two tracks of pristine contemplation at the core of this framework, Bonfill explores dark ambient soundscapes, accompanied by a group of avantgarde musicians " - Læs mere her

&pp=ygUSeGF2aWVyIGJvbmZpbGwgMngyOm Xavier Bonfill:
Xavier Bonfill, en catalansk komponist og performer bosiddende i Danmark, er kendt for sin brug af kontraster, dualitet og modsigelser i sin musik. Hans værker kombinerer eksperimentelle, ambient, elektroniske og dekonstruerede popgenrer, hvilket skaber en unik form for abstrakt historiefortælling. Xaviers liveoptrædener er intense og intime oplevelser, hvor teknologi og menneskelig følelse smelter sammen til medrivende fortællinger.

Pladeselskabet Don't Look Back:
Don't Look Back Records er dedikeret til at udgive innovativ musik, der skubber grænserne for, hvad musik kan være. Læs mere om pladeselskabet her.

Kom og vær en del af denne særlige aften, hvor musik, kunst og teknologi mødes i en fascinerende symbiose. Oplev '2x2x2' live og lad dig rive med af Xavier Bonfills hypnotiske lydunivers.

Arrangør

Lokation

Tofu Space, Læderstræde 15, 1201 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .