Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Yellow Spoon & Kaleiido - The Nebula Session

Afholdt event

Yellow Spoon & Kaleiido - The Nebula Session

Fra DKK 129,00

Sted

Dato

17 feb 2022 kl. 20:00 - 18 feb 2022 kl. 02:00

Beskrivelse

KALEIIDO x Yellow Spoon
Med afsæt i det fælles projekt, det spritnye live-album “The Nebula Session” (Celebration
Records), fortsætter de to danske instrumentalgrupper KALEIIDO og Yellow Spoon deres spændende samarbejde med fire koncerter under den kommende Vinterjazz. Albummet blev til på invitation fra improkollektivet Nebula under forrige corona-nedlukning og er resultatet af et to timer langt musikalsk møde, som blev sendt live fra Institut for (X) i Aarhus til The Lot Radio i New York. “The Nebula Session” havde premiere på engelsk radio hos Worldwide.FM og har både fået airplay på NTS og været ugens album på P8 Jazz. 
Bag KALEIIDO står saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anne Roemer, hvis atmosfæriske ambiente lydkollager er som skabt til den tilbagelænede fusion af instrumental hiphop og futuristisk jazz, der strømmer fra Yellow Spoons Rasmus Sitarz (trommer) og Christoffer Holm Clausen (klaver). Begge grupper finder inspiration i jazzens tradition for improvisation, ikke mindst i deres samarbejde – forvent derfor fri musik, spontanitet og grænseløs nysgerrighed fra de to talentfulde duoer.

Line-up:
Cecilie Strange (saxofon)
Anne Roemer (guitar)
Rasmus Sitarz (trommer)
Christoffer Holm Clausen (piano)

KALEIIDO 
Duoen KALEIIDO har en fælles musikalsk vision – at skabe improviseret musik, der flytter sig i tid, rum og sted. Med afsæt i en stigende hype fra deres koncerter i 2019, udgav de i begyndelsen af 2021 deres anmelderroste debutalbum "VOYAGE" (ExoPAC Recordings) og er efterfølgende blevet nomineret til prisen Årets Nye Jazznavn ved DMA Jazz 2021. Bag KALEIIDO står saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anne Roemer, der har rødder i henholdsvis jazz og pop/rock/indie. Sammen og med hjælp fra skiftende gæstemusikere, transcenderer de deres respektive genremæssige baggrunde i en stræben efter at skabe opslugende lydcollager, hvor toner og stemninger er lige så foranderlige som solskin i et kalejdoskop. KALEIIDO bevæger sig aldrig tilbage til udgangspunktet – i stedet arbejder de sig fremad i et grænseland mellem ambient, elektronisk og jazz, imens de skubber til grænserne for, hvad improviseret musik kan være. 

Line-up:

Cecilie Strange (saxofon)
Anne Roemer (guitar)

Yellow Spoon
Yellow Spoon er en duo bestående af Rasmus Sitarz og Christoffer Holm Clausen, der udelukkende spiller improviseret musik på henholdsvis slagtøj og tangenter. Yellow Spoon er et sammensurium af mange stilarter, der samlet set har været formative for deres lyd, bl.a. fusionsjazz, house, soul og hiphoppens breakbeats. I 2019 skrev Yellow Spoon kontrakt med det hippe dansk/tyske label Super Bad Disco – der også huser danske navne som Athletic Progression og Berlin Zoo – og siden har duoen etableret sig som et af de stærkeste navne på den ellers travle danske scene for jazz/beats. I kølvandet på en række overbevisende koncerter samt en håndfuld mindre udgivelser tilgængelige på YouTube og Bandcamp, erklærede Politiken duoen for et uomgængeligt live-navn allerede inden deres selvbetitlede debut udkom i april 2021 – samme måned hvor de også optrådte til P8s Jazz Alive. Siden udgivelsen har Yellow Spoon fået opmærksomhed fra prominente radio-DJs verden over, herunder Gilles Peterson (BBC 6), Marshmello (NTS) og Alanna Henry (Worldwide FM). Efter i en årrække at have ageret support for internationale navne som Gaslamp Killer, Fieh, Laura Misch og Charlotte Dos Santos, drog duoen i november 2021 på deres første headliner tour. 

Line-up:
Rasmus Sitarz (trommer)
Christoffer Holm Clausen (piano)


English version
During the first lockdown of 2020, art group Nebula decided to do a live experiment at Institut for (X) in Aarhus. They invited the two experimental improv duos KALEIIDO and Yellow Spoon to do a live session together, broadcasting the entire event on The Lot Radio in New York City. The session is now mixed and ready for an official release and will be followed by a series of concerts at Vinterjazz 2022.

Line-up:
Cecilie Strange (saxophone)
Anne Roemer (guitar)
Rasmus Sitarz (drums)
Christoffer Holm Clausen (piano)

Arrangør

A community of improvised vibrations run by musicians and bookers based in Aarhus, Copenhagen and various other places.

Lokation

H15 H15, Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer