Yin yoga - et redskab til at forebygge stress

22 apr 2018 kl. 10:00 - 12:30

Power Yoga copenhagen, Strandgade 36D, 2 sal, 1401 København K

Anspændthed og en stresset hverdag udfordrer mange mennesker i dag. Yin yoga er en enkel praksis, som alle uanset kendskab til yoga kan være med til. Over 2 1/2 time guider jeg dig gennem Yin yogaens stræk og hjælper dig med at finde indre ro og etablere balance i dit nervesystem.

I yin yoga får du redskaber til at passe godt på dig selv i en hverdag, der til tider er hektisk. Vi arbejder dybt med kroppens bindevæv, knogler, ledbånd og led i en meditativ praksis, hvor hver stilling typisk holdes i 3-5 minutter. I hvert stræk er du godt beskyttet af redskaber, som gør at du kan finde hvile i stillingerne. Mange oplever at de gennem yin yoga opnår et niveau af afspændthed som overgår søvnens!

På denne workshop dykker vi ned i yin yogaens univers og hengiver os til denne langsomme og simple praksis. Kom og vær med - det er balsam for sjælen.

Marie er cand.scient soc, i erhvervspsykologi og har løbende klienter i coachingforløb som omhandler stress, arbejdsliv og karriere. Derudover har hun ugentlige hold i Hatha og Yin yoga og underviser i Power Yoga Copenhagen på Christianshavn. Du kan få mere information på www.cavallius.website

Yin yoga - et redskab til at forebygge stress

Salg lukket