Yin yoga - Fordybelsesworkshops

17 aug 2019 kl. 10:00 - 28 sep 2019 kl. 12:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Vi fordyber os i Yin yoga to lørdage i sensommeren.

Yin yoga er en yogapraksis der både er rolig og passiv, men på samme tid udfordrer og har en effekt der kan mærkes, både i krop og sind.Yin yoga har rødder i TCM (traditionel kinesisk medicin), og har fokus på kroppens bindevæv og led. Yin yoga øger din fleksibilitet og er god for en række ting, som mange af os går rundt og døjer med i hverdagen, fx. løbeskader, ømme knæ, ondt i ryggen og hovedpine. Det bliver også beroligende for nervesystemet og er derfor også god for dig, som er påvirket af stress og træthed.

Yin yoga er det perfekte supplement til dine mere ’yang’ prægede aktiviteter, de dynamiske yogaformer, samt andre daglige aktiviteter der har et højt tempo.

I Yin yoga ligger vi typisk i de forskellige stræk mellem 3-7 minutter. Et kerneprincip er, at det ikke handler om hvordan det ser ud, men hvordan det føles.

Om vores underviser Mathilde Sofie Milan:Med mere end 700 timers yogauddannelse bag sig, er Mathilde uddannet fra forskellige skoler i Indien, Australien og Danmark. Hendes yin yoga undervisning tager afsæt i konceptet om ”Sensation based alignment”. Mathilde har undervist i Absalon siden der var noget der hed yoga i Absalon. For Mathilde er det vigtigt at skabe rammerne for en sikker anatomisk praksis, som støtter op om den enkelte, og giver mulighed for at finde ro og nærvær i krop og sind.

--- PRAKTISK ---

Dato: d. 17 august og d. 28 september. Vær med 1 eller begge gange 
Pris: 100 kr. pr gang.
Lokale: 'Klubben' på 1. sal

------------------

I Absalon har vi måtter, blokke og et tæppe du kan låne, men tag gerne en varm trøje eller dit yndlingstæppe med så vi kan have det varmt og blødt gennem vores praksis.Kom i god tid, så vi kan få plads til alle og starte til tiden. Workshoppen undervises på dansk eller engelsk efter behov.

Vi glæder os til at strække weekenden i gang med jer!

Kærlig hilsen Mathilde og Absalon