yoga for glad søndags-krop & søndags-sind..Foråret 2020 : )

01 mar 2020 kl. 10:15 - 11:30

Marielundvej 37 D, 2 sal, 2730 Herlev

Yogaholdet mødes søndage kl. 10.15 til 11.30 til & med 24 Maj..NB der er ikke søndagsyoga 15 marts og 12 april..der kan forekomme øvrige aflysninger henover foråret, og hvis det sker, forlænges perioden med tilsvarende antal søndage i Juni  : )

Yogaklassernes indhold

🌸Vi starter hver uge med en lille kortvarig meditation eller vejrtræknings-øvelse.

🌸Så begynder vi med yogaøvelser for den dejligste ryg/skulder/nakke-opvarming. 

🌸Hernæst følger en periode med yogastillinger vi holder i op til tre minutter hver. Der gives altid flere valgmuligheder, så både begyndere og øvede (eller søndags-afslappede og søndags-friske) deltagere kan være med. Hos Pippi Yoga er her glad opmuntring -aldrig pres. 

🌸Afhængig af stemningen på holdet vil der hernæst være et sæt af yogaøvelser med fokus på det deltagerne særligt kunne tænke sig denne uge (jeg tager imod ønsker hver uge) fx detox, balance, fødder eller andet der har særlig interesse.

🌸Vi afrunder med en nem & enkel visualiseringsteknik, åndedrætsøvelse eller meditation, så du hen over forløbet bliver trænet i selv at skabe dybere ro i dit indre, (også hvis du døjer med tankemylder eller ikke har nemt ved at holde fokus).

"Kære Lis, Tak for din inspirerende undervisning og guidning i yogaens uendelige univers. Tak for dit anerkendende menneskekundskab. Tak for din positive energi. Tak for dine kærlige påmindelser om selvomsorg. Tak for dig <3 

Jeg glæder mig allerede til næste sæson" (PippiYoga-Deltager 2019) En holdtilmelding hos PippiYoga inkluderer meget mere, end en ugentlig yoga-klasse.
Overblik over alt, din tilmelding indeholder

-adgang til PippiYoga's online-bibliotek gennem hele sæsonen. Yoga-biblioteket indeholder lydoptagelser & foto-serier med små yogaprogrammer bl.a. indenfor afstressning, ryg-træning, balance-øvelser & fodyoga (mod platfod/nedsunken forfod)

-mulighed for at medbringe en gæst gratis i uge 7(kun uge 7) 

-adgang til lydfiler med små yogaprogrammer du kan anvende imellem undervisningerne

-mulighed for personlig vejledning/ekstra-instruktion i forlængelse af undervisningen (max 10 min pr gang)

-mulighed for at fremsende ønsker til særlige interessepunkter for yogaundervisningen (såfremt ønskerne relaterer til forløbets overordnede fokus) 

-mulighed for at flytte til et andet PippiYoga-forløb indenfor sæsonen, hvis du pludselig får brug for det (såfremt der er plads)

-mulighed for at give din plads til en anden, hvis der sker noget, hvor du ikke kan deltage i en længere periode

-rabat på privattimer, indenfor den aktuelle sæson


"Kære Lis, TUSIND TAK for et skønt efterårs-yoga program, jeg har nydt hvert minut, og jeg glæder mig MEGET til vi ses igen til næste sæson (og det gør min mand også! Han var så glad for den time han fik lov til at prøve: )
Tak for skønne øvelser, og dem i dag med at holde stillingerne i 3 minutter var jeg vild med : ) !

Tak for din skønne måde at undervise og formidle yogaen på, du er bare fantastisk - tak!!!" 

(PippiYoga-Deltager 2019)